Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2019

#GNTMgr 2: Το φίδι «δάγκωσε» την Αργυρώ και την έδιωξε από το σπίτι- BINTEO






Η φωτογραφία της παίκτριας απέσπασε τα χειρότερα σχόλια

Σε μια ιδιαίτερη δοκιμασία κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν οι παίκτριες του Greece’s Next Top Model.

Περνώντας το κοινωνικό μήνυμα «Καλύτερα να φοράς το αληθινό ζώο πάνω σου παρά το δέρμα του», τα υποψήφια μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν φορώντας τα κοσμήματα τους αλλά έχοντας πάνω τους και φίδια.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Βίκυ Καγιά πήραν τις φωτογραφίες στα χέρια τους και τις αξιολόγησαν.


Οι καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας ήταν της Νίνας και της Σπυρούλας. Της Νίνας όμως ξεχώρισε γι’αυτό και η παίκτρια στην επόμενη δοκιμασία θα έχει πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων.



Όμως υπήρξε και μια παίκτρια που θέλησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι λέγοντας: «Γιατί νιώθω ότι θέλω να δώσω πράγματα αλλά δεν έχω την απαραίτητη βοήθεια» είπε η Μαρτίνα όταν κλήθηκε από την Βίκυ Καγιά για να παραλάβει την φωτογραφία της.

Η παίκτρια ζήτησε να δώσει πίσω τη φωτογραφία της και να αποχωρήσει από το σπίτι όμως οι συμβουλές της Βίκυς Καγιά, έκαναν την παίκτρια να αλλάξει γνώμη.

Βουρκωμένη, πήρε στα χέρια της την φωτογραφία της και στάθηκε δίπλα στις υπόλοιπες παίκτριες.

Η Γκλόρια και η Αργυρώ ήταν οι δυο παίκτριες των οποίων οι φωτογραφίες που απέσπασαν τα χειρότερα σχόλια. Οι κριτές του Greece’s Next Top Model όμως αποφάσισαν πως η διαγωνιζόμενη που είχε τη χειρότερη φωτογραφία ήταν αυτή της Αργυρούς.

Το φίδι «δάγκωσε» την παίκτρια και της έδειξε την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του Greece’s Next Top Model 2.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου