Πέμπτη, Μαΐου 21, 2020

#MasterChefgr 4: «Συναγερμός» στο Star μετά το spoiler του Πρωινού – «Θα πέσουν κεφάλια» ΒΙΝΤΕΟ




Οι εξηγήσεις της Φαίης Σκορδά για τις αποκαλύψεις για τελικό και μεγάλο νικητή του παιχνιδιού


Ένας χαμός φαίνεται πως έχει γίνει μετά τα δύο spoiler που έδωσε χθες μέσα από το Πρωινό η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ποιοι φτάνουν στον μεγάλο τελικό ...του MasterChef 4, λέγοντας συγκεκριμένα πως Σταύρος Βαρθαλίτης και Σταυρής Γεωργίου είναι οι δύο παίκτες, οι οποίοι θα δώσουν... μάχη σε τρεις δοκιμασίες, από τις οποίες θα προκύψει και ο νικητής.

Και πως δύο δοκιμασίες έχουν γυριστεί ήδη και την πρωτιά πήρε ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Έτσι, με δύο νίκες στις τρεις δοκιμασίες, είναι ξεκάθαρα ο μεγάλος νικητής του MasterChef 4!

Το παραπάνω spoiler, όπως ανέφερε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό την Πέμπτη, χτύπησε «κόκκινο συναγερμό» στο Star με την παρουσιάστρια να παίρνει θέση και να δίνει τις δικές της εξηγήσεις.

«Αισθάνομαι λίγο περίεργα. Γίνονται spoiler και ξανακάναμε spoiler και με το GNTM. Απλώς αισθάνομαι λίγο περίεργα, γιατί χθες από τη στιγμή που είπαμε όλο το ρεπορτάζ για τον Μπέλλο και τον Σταύρο, έγινε χαμός στο Star. Ψάχνουν να βρουν και θα πέσουν κεφάλια. Απλώς επειδή το ρεπορτάζ το έκανα εγώ, δε μπορεί να πέσει κάποιο κεφάλι. Δε γίνεται να πέσει. Ξαναλέω, επειδή το ρεπορτάζ το έκανα προσωπικά, δε γίνεται να προχωρήσει η κουβέντα. Για να το πω, πάει να πει πως από κάπου είναι οκ!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να υπενθυμίσουμε πως χθες η παρουσιάστρια του Πρωινού αποκάλυψε ακόμα πως νικητής του Silver Award είναι ο Δημήτρης Μπέλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου