Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2020

Πρέσβυς “τραβάει το αυτί” Πέτσα: Δημοσιοποιείστε τα ποσά που δόθηκαν σε κάθε ΜΜΕ αλλιώς.. μην ξαναχρησιμοποιήσετε δημόσια τη λέξη διαφάνεια !





Το “αυτί” … της κυβέρνησης αλλά και του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, “τραβάει” με αυστηρό μήνυμά του ο πρέσβυς ε.τ.Νίκος Βαμβουνακης. Ο πρέσβυς με mail ζητά να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα, όλα τα ποσά που δόθηκαν σε κάθε ΜΜΕ από την εκστρατεία κατά του κορονοϊού, σε διαφορετική περίπτωση… ” ο κ. Πέτσας δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ξανά στο δημόσιο λόγο του τη λέξη «διαφάνεια»…”!

Αναλυτικά, το μήνυμα του κ. Βαμβουνάκη

Κύριε Υπουργέ,

Απευθύνομαι σε εσάς ως Έλληνας πολίτης αιτούμενος να υπάρξει άμεσα ανακοίνωση σας για το τι ποσό διατέθηκε συγκεκριμένα σε κάθε ΜΜΕ για την εκστρατεία ενημέρωσης κατά του κορονοϊού.

Φοβάμαι ότι δεν θα λάβω καμιά απάντηση, γεγονός που θα το ερμήνευα ως δικό σας φόβο να απαντήσετε στην ερώτηση, η οποία άλλωστε δεν είναι μόνο δίκη μου αλλά και πολλών άλλων συμπολιτών μας.

Εάν δεν υπάρξει καμία συνέχεια στο εν λόγω αίτημα, θα εισηγουμην να μην χρησιμοποιήσετε ποτέ ξανά τη λέξη «διαφάνεια» στο δημόσιο λόγο σας. Και τούτο γιατί πρόκειται για μια λέξη που καλό θα ήταν να μην ευτελισθεί εντελώς, όπως πολλές άλλες στη χώρα μας.

Σας ευχαριστώ

Ν. Βαμβουνακης

(Πρεσβυς ε.τ. )

Πηγή: documentonews.grdocumentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου