Κυριακή, Ιουλίου 12, 2020

“Γιατί όλοι ξέρουμε πως τα γεμιστά είναι καλύτερα απ’ το … ψυγείο”!



 Τα “κοινωνικά μηνύματα” συνέχιζονται κι αυτήν τη βδομάδα σε 3 κυριακάτικα φύλλα με “ξαναζεσταμένες αποκαλύψεις” για Πετσίτη, Καλογρίτσα, Αρτεμίου, Προανακριτική, Ρασπούτιν κλπ


Δ.Υ. / Πηγή: efsyn.gr
Στο «Πρώτο Θέμα» (και όχι μόνο) είδαν ότι τα 3 εκατ. που χρωστάει ο κ. Καλογρίτσας στους Λιβανέζους είναι ψίχουλα μπροστά σε όσα πήραν από το Δημόσιο οι κυβερνητικοί εκλεκτοί των ΜΜΕ, οπότε άλλαξαν το....τροπάριο. Μετά τον παρασυρμένο Καλογρίτσα, ξανά ο Πετσίτης, ξανά ο δικηγόρος Αρτεμίου και λογικά, όπου να ‘ναι, αναμένεται να επανακάμψει και το τηλεφώνημα του ισοβίτη Γιαννουσάκη που κοσμούσε επί μήνες τα πρωτοσέλιδα. Όχι βέβαια για την ηρωίνη που κουβάλησε, αλλά για το τηλεφώνημα με το οποίο ζητούσε χωρίς ανταπόκριση να θεωρηθεί «προστατευόμενος» μάρτυρας.
Τα ίδια ξαναζεσταμένα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που σερβιρίστηκαν προ Ν.Δ. στην κοινή γνώμη, σερβίρονται τώρα ξανά συνδυασμένα και με τη βοήθεια της προανακριτικής που, προκειμένου να καταδικάσει τον Δ. Παπαγγελόπουλο, κατέφυγε σε άλλες υποθέσεις άσχετες με τη NOVARTIS, αναζητώντας πρόθυμους μάρτυρες και παράνομα ηχητικά υλικά.
Το κακό με τα ρεπορτάζ αυτά και τους μάρτυρες είναι πως, ενώ τιμούν τα ιδιότυπα αυτά «κοινωνικά» τους μηνύματα, δεν καταλήγουν σε οικονομικά σκάνδαλα. H SIEMENS, το ΚΕΕΛΠΝΟ, η NOVARTIS, η ENERGA, ο Μαρινόπουλος, ο Βγενόπουλος, τα εξοπλιστικά, οι λίστες Λαγκάρντ και τα Panama papers και τα «αέρα» θαλασσοδάνεια κομμάτων και MME δεν κρύβονται πίσω από τους στοχοποιημένους πρώην υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Δύσκολα όμως κρύβονται και όλοι οι νόμοι και οι τροπολογίες της Ν.Δ. και του ΚΙΝ.ΑΛΛ. που ανακήρυξαν τις τράπεζες και τις διοικήσεις τους αθώες περιστερές αντί να αναζητήσουν ευθύνες για τη σπατάλη των χρημάτων των πολιτών.
«Ακολούθησε το χρήμα» λένε οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι, αν θέλεις πραγματικά να αποκαλύψεις σκάνδαλα κι όχι αέρα κοπανιστό.
the FA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου