Κυριακή, Αυγούστου 09, 2020

Ο ανάγωγος της Κυριακής: Κάνε τώρα Δεκαπενταύγουστο!!!




Τι καλοκαίρι είναι αυτό; Τα κλαμπ να βαράνε οι μουσικές στη διαπασών και 40 νέοι καθισμένοι σε καρέκλες να κουνιούνται βιδωμένοι και καθιστοί σαν να έχει πάθει ανησυχία ο κώλος τους.

@
Ήμαρτον Κύριε.

@
Είδα με τα μάτια μου την αστυνομία να πετάει κόσμο από ένα μαγαζί για να μην είναι συνωστισμένοι μέσα και τελικά βρέθηκαν συνωστισμένοι έξω. 300 άνθρωποι στριμωγμένοι, ο ένας απάνω στον άλλον, κοιτάγανε το μαγαζί μέσα που είχε αδειάσει. Οι αστυνομικοί αποχώρησαν ήσυχοι ότι έκαναν τη δουλειά τους.

@
Η μαύρη αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση έχασε τον έλεγχο. Βγαίνοντας οι Έλληνες από τα σπίτια τους ο Κυριάκος τους έχασε. Και δεν θα είναι οι ίδιοι όταν θα γυρίσουν και θα ξανακαθίσουν απέναντι από τα πουλημένα δελτία ειδήσεων.

@
Μάταια προσπαθεί ο Ράμπο Χαρδαλιάς με τον Τσιόδρα που εμφανίστηκε πάλι λόγω μεγάλης πληθώρας κρουσμάτων να μαζέψουν το αμάζευτο.
Μόνο οι σερβιτόροι είναι με μάσκες, τους βγάλαν τις γυάλινες μάσκες και τους υποχρέωσαν να βάλουν άλλες.

@
Κερδοσκοπούν ασύστολα σε μια κοινωνία που σε λίγο θα στενάζει. Η κρίση που έρχεται είναι πέραν πάσης φαντασίας. Σε όλους τους τομείς.

@
Και μη μασάτε με την τάχα επιτυχημένη συμφωνία με την Αίγυπτο. Που δήθεν η Τουρκία αντέδρασε και δεν την αναγνωρίζει. Καμιά φορά όταν τα παιχνίδια είναι συνεννοημένα,φωνάζει η Τουρκία για να πιστεύουμε εμείς ότι έχουμε πετύχει μία καλή συμφωνία.

@
Ψάξτε, διαβάστε για τη συμφωνία και θα δείτε ότι η παράδοση προς συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο έχει ξεκινήσει. Η φράση του Μητσοτάκη «ας πάμε στη Χάγη», είναι η αρχή της μεγάλης υποταγής.

@
Το 2021, 200 χρόνια μετά την ελληνική επανάσταση, το έθνος μας δεν θα γιορτάσει τις γκλαμουριές της Γιάννας που ετοιμάζει. Θα υποστεί νέα εθνική καθίζηση φρονήματος.

@
Γιατί αυτός ο λαός αποβλακώθηκε από τα εντεταλμένα κανάλια και τους καλοπληρωμένους κερατάδες της δημοσιογραφίας και δεν μαθαίνει, δεν βλέπει, δεν καταλαβαίνει. Οδηγούμαστε σε νέα εθνική υποδούλωση.

@
Για κανέναν λόγο στη Χάγη. Αυτή είναι η θέση του Ανάγωγου.
Η Χάγη θα σημάνει μακροπρόθεσμα το τέλος της συνθήκης της Λωζάνης. Τη Λωζάνη και τα μάτια σας!

@
Ψάχνουν στη Βηρυτό να βρούνε τους υπεύθυνους της τεραστίων διαστάσεων συμφοράς.Τόσοι τόνοι νιτρικής αμμωνίας πώς είναι δυνατόν να φυλάγονται σε ένα κτήριο; Πώς πέντε μ@λάκες μπορεί να διαλύσουν τη ζωή μιας χώρας.
@
Και στην Ελλάδα πρέπει τώρα να απαντήσουν όλες οι επιχειρήσεις, όλα τα δημόσια κτήρια αν κατέχουν στις αποθήκες τους εύφλεκτα υλικά. Οι επιχειρήσεις αυτές που διαθέτουν τέτοια εύφλεκτα υλικά μέσα στην Αθήνα πρέπει ν’ αποχωρήσουν ή να αποχωριστούν το υλικό τους.
@
Στηρίζουμε τους ανθρώπους εκεί με όλες τις δυνάμεις μας.
Έτσι όπως ξέρουμε οι Έλληνες που ακόμα πιστεύουμε στις σχέσεις των ανθρώπων και των λαών.
@
Έγινε και ο Θεός να τον κάνει ανασχηματισμός, δεν κουνήθηκε φύλλο. Τον έχει δέσει ο Σαμαράς χειροπόδαρα. Του πείραξε μόνο λίγο τον Άδωνη. Και πιστεύω ότι κατά βάθος και ο Σαμαράς το ήθελε αυτό. Γιατί πήρε πάρα πολύ αέρα ο ακροδεξιός παπαγάλος.
@
Ο υπουργός Επενδύσεων λοιπόν, Άδωνις Γεωργιάδης, έμεινε χωρίς επενδύσεις. Του πήραν το χαρτοφυλάκιο. Απλά δεν του πήραν το στασίδι από τα κανάλια. Θα έρθει κι αυτή η ώρα. Δεν αργεί πολύ.
@
Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο και έχει αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση κι ας μην την δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Μπούκωσαν από το πολύ λιβάνισμά οι Έλληνες. Είναι γνωστή η παροιμία. Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπάς .
@
Ο αδερφός του Τραμπ κατηγορεί τον Μπιλ Γκέιτς για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και τον εμπλέκει στην ιστορία του κορονοϊού που αρχίζει από πολλούς να θεωρείται ένα στημένο παιχνίδι. Το ότι η ιστορία αυτή δε μοιάζει φυσιολογική είναι γεγονός.
@
Είναι σα να έχει βγει ένας ιός να εξοντώσει αυτό που λέμε τον παλιό κόσμο, είναι σαν κάποιος να θέλει να ζήσουν μόνο οι κατέχοντες την ηλεκτρονική αλφάβητο και να καθαρίσει ο πλανήτης από τους συνταξιούχους που είναι βαρίδιο των ασφαλιστικών εταιρειών .
@
Έκλεισε ο Πόρος λόγω κορονοϊού. Το νησί, ναι.
@
Δεν μας βλέπω καλά τον Δεκαπενταύγουστο. Θα μας γυρίσει πίσω αυτός άρον αρον.
Μωρέ πείτε ό,τι θέλετε εσείς, τέτοιος γκαντέμης θα ξεπεράσει και τον πατέρα του.
@
Τη νέα φωτογραφία της Πατούλαινας με τον σκύλο της την είδατε; Δείτε την.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι. Βγαίνει το σχόλιο από μέσα του αβίαστο.
@
Η Ζωή Ράπτη έγινε, λέει, υφυπουργός υγείας για θέματα ψυχικής υγείας. Είναι δικηγόρος. Είχε δουλέψει βέβαια στο υπουργείο υγιές το 2013 για δύο χρόνια. Είναι αυτός λόγος; Εγώ πάντως τόσα χρόνια που πάω μπουζούκια, μπουζούκι δεν έμαθα.
@
Βγήκε και το antinews, η ιστοσελίδα που εκπροσωπεί τον Αντώνη Σαμαρά, αν δε γράφει και ο ίδιος τα κομμάτια, και επιβεβαίωσε αυτό που λέγαμε από εδώ τόσο καιρό, απείλησε σχεδόν τον Μητσοτάκη μην τολμήσει και βγάλει από την κυβέρνηση τους δικούς του, Άδωνη, Βορίδη Βρούτση, Παναγιωτόπουλο, Κικίλια, Κεραμέως.
Τελικά κυβερνάει ο Μητσοτάκης;
@
Πολύ αμφιβάλλω.
@
Εξαφανίστηκαν άπαντες, μαθαίνω, από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο ο θυρωρός έμεινε. Όχι τώρα, πριν τον ανασχηματισμό είχαν εξαφανιστεί. Δεν υπάρχει άνθρωπος. Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη και ο ψηφοφόρος στα στενά αίμα και δάκρυα χύνει.
@
Τι θα γίνει με το σχέδιο Πισσαρίδη; Μαθαίνω ότι πολλοί νεοδημοκράτες είναι στα κάγκελα. Αν γίνει πάντως αυτό που λέει θα μάθουμε ακόμα πιο καλά τι σημαίνει οικονομική κρίση.
@
Έρχεται η νέα φτώχεια.
@
@
Είμαστε όλοι μαζί σου κορίτσι μου.
Σ’ αγαπάμε. Όλα να πάνε καλά στο τέλος.
@
Σκοτώνονται στον Πόρο ποιος φταίει για τα κρούσματα.
Ο διοικητής ή ο δήμαρχος;
Παιδιά μη σκοτώνεστε έχει αναλάβει την ευθύνη ο κορονοϊός.
@
Αν μας την έχουν στήσει οι Κινέζοι με τον κορονοϊό, όπως ισχυρίζεται ο Τραμπ, αλλά και ο δικός μας ο Γιώργος ο Τράγκας θα τα πούμε μαζί τους το επόμενο καλοκαίρι στη Σαντορίνη. Αν έρθουν.
@
Πανηγύρια δεν θα γίνουν, λιτανείες δεν θα γίνουν, καλό είναι και οι παπάδες να βάλουν κι αυτοί μάσκα να σεβαστούν την ανθρωπότητα διότι ένα κομμάτι της πίστης μας συνορεύει και με τη βλακεία. Καλό θα είναι να μην το ξεπερνούν.
@
Διότι στο πρώτο κρούσμα παπά θα διαλυθούν όλα αυτά. Μυστήριο είναι και ο γάμος, αλλά δεν είναι καθόλου μυστήριο πώς κόλλησαν όλοι αυτοί που ήταν στον γάμο.
@
Ένα πανηγύρι είπα κι εγώ να πάω να χορέψω. Με καταράστηκε η πρώην μου. Τρεις μήνες μάθαινα τον ικαριώτικο. Θα τον χορέψω μόνος μου, στην αυλή μου και στα τρία μέτρα μακριά η μάνα μου να με χειροκροτάει.
@
Τρέξτε. Ό,τι προλάβουμε.
Χειμώνα τα κεφάλια μέσα πάλι!
@
Αύγουστος στην Αθήνα επί Μητσοτάκη.
@
Έκλεισε τα μάτια, όπως όλοι κλείνουν τα μάτια όταν δουν τη συμφορά μπροστά τους!
Υ.Γ.: Και δε μας φτάνει ο κορονοϊός, έχουμε και τους πουρομ@λάκες που έχουνε φύγει από την Μύκονο και γυρνάνε στις κυκλάδες.
Ένας τέτοιος μ@λάκας ήταν και στην Πάρο που σε εστιατόριο που έβαλε δύο τραγούδια, έσπασε μία καρέκλα, ανέβασε μία άλλη καρέκλα απάνω στο τραπέζι και χόρεψε ζεϊμπέκικο. Όλοι οι ανύπαρκτοι που προσπαθούνε να μας πούνε ότι είναι κάποιοι. Αυτούς Μητσοτάκη μπορείς να καθίσεις κάτω, στις καρέκλες; Γιατί δικοί σου είναι!!
Μάζεψε αυτούς τους προκλητικούς πουρομ@λάκες!!
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου