Τρίτη, Αυγούστου 11, 2020

"Στο κόκκινο" οι προκλήσεις: Βίντεο με τουρκικό πλοίο να πλέει έξω από την Ψέριμο





Προκλητική διέλευση Τουρκικού πολεμικού πλοίου από την Ψέριμο - Η Τουρκία συνεχίζει την προπαγάνδα και το παιχνίδι εντυπώσεων.

Την ώρα που οι Τούρκοι "τραβάνε" το σχοινί με την είσοδο εντός Ελληνικών χωρικών υδάτων του Orus Reis στην Ανατολική Μεσόγειο, ένα ακόμη περιστατικό στην Ψέριμο, που αποκαλύπτει το Kalymnosnow. gr, δείχνει τις επιθετικές προθέσεις των γειτόνων.




Όπως φαίνεται στα αποκλειστικά βίντεο, ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο, πραγματοποίησε διέλευση εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, μεταξυ Τουρκίας και Ψερίμου. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 17:30 απόγευμα της Δευτέρας και το Kalymnosnow παρουσιάζει αποκλειστικό βιντεοληπτικο υλικό.
Το Τουρκικο πλοίο εισήλθε στα χωρικά ύδατα της χώρας, χωρίς περαιτέρω προκλήσεις και αφού παρέμεινε για λίγη ώρα, επέστρεψε στα Τουρκικά χωρικά ύδατα. Το Τουρκικό πολεμικό είχε τεθεί υπό παρακολούθηση πολύ έγκαιρα από τις ελληνικές αρχές, που βρίσκονται σε "κόκκινο" συναγερμό και υψίστη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, το πολεμικό ναυτικό και ακτοφυλακή καταγράφουν και αξιολογούν όλες τις τουρκικές κινήσεις και ενημερώνουν άμεσα το ΓΕΣ.
Πηγή: kalymnosnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου