Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2020

Τηλεθέαση: Οι Άγριες Μέλισσες τσάκισαν το Big Brother – Καταρρέουν τα διαφημιστικά έσοδα του καναλιού


Σάρωσαν οι Άγριες Μέλισσες στην πρώτη ξεκάθαρη μάχη τους με το Big Brother το βράδυ της Παρασκευής καθώς ήταν η πρώτη φορά που αναμετρήθηκαν στα ίσια η μια εκπομπή ακριβώς απέναντι από την άλλη. Τις προηγούμενες μέρες έπαιζαν ταυτόχρονα μόνο για μισή ώρα περίπου.

9659488A 53BE 42F5 8880 CC28710E0B82

Η χαμηλή τηλεθέαση σε συνδυασμό με την αποχώρηση των περισσότερων χορηγών της εκπομπής έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό κλίμα στην παραγωγή και το κανάλι καθώς είχαν επενδύσει με τα έσοδα του παιχνιδιού να βγάλουν τα σπασμένα όλης της χρονιάς.

Το μεγαλύτερο λάθος του καναλιού ήταν η επιλογή παιχτών που απέχουν από τον μέσο τηλεθεατή του. Χαρακτήρες που ναι μεν ξεχωρίζουν και συγκρούονται μεταξύ τους, απέχουν όμως κατά πολύ από τον μέσο τηλεθεατή του Σκαι.

Επιπλέον οι εποχές έχουν αλλάξει και τα social media πλέον μπορούν να εκτοξεύσουν στα ύψη ή να ισοπεδώσουν μια εκπομπή. Και η σχέση του Σκαι με τους χρήστες των social media δεν είναι και οι καλύτερες. Το κανάλι έχει κατά καιρούς απασχολήσει αρνητικά πολλές φορές τα social media και γενικά υπάρχει ένα αρνητικό έως και εχθρικό κλίμα εναντίον του λόγω των πολιτικών θέσεων και επιλογών του καναλιού που έχει όμως αντίκτυπο και στις υπόλοιπες εκπομπές του καναλιού.

Απο την στιγμή λοιπόν που δεν σκέφτηκε το κανάλι να προσπαθήσει να κερδίσει με τις επιλογές του σε παίχτες ενός κομματιού των social media ήταν αναμενόμενο με την πρώτη στραβή να του γυρίσει μπούμερανγκ η κατάσταση.

Όσο αφορά τις άγριες μέλισσες η ιστορία αρχίζει να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς καθώς η Ελένη ομολογεί τον φόνο του Σεργίου και οδηγείται στη φυλακή.

Έτσι αυτό που οι τηλεθεατές φανταζόταν ότι θα συμβεί στο τέλος της σειράς γίνεται στην αρχή της δεύτερης σεζόν και δημιουργεί προσδοκίες για τις εξελιξεις στην συνέχεια της σειράς.

Επιπλέον οι Άγριες Μέλισσες έχουν ήδη ένα φανατικό κοινό στα social media που σε κάθε επεισόδιο δίνει ρεσιτάλ με τα σχόλια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου