Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2020

Κεραυνοί Πολάκη κατά της κυβέρνησης: “Έχουν χάσει την μπάλα, δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Αν δεν ρίξουν τα 37 δις στην κοινωνία, θα έχουμε νεκρούς από πείνα … μετά την πανδημία !”





Αγανακτισμένος με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο ζήτημα της πανδημίας του κορονοϊού εμφανίστηκε ο Παύλος Πολάκης σε δηλώσεις του στο Zarpa Radio 89.6 και την εκπομπή της Ευτυχίας Πενταράκη και του Γιώργου Κολομπάκη.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας βρέθηκε σήμερα στα Χανιά και έδωσε το παρών σε έργα που γίνονται σε δρόμο στα Σφακιά, κατηγόρησε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για έλλειψη σχεδιασμού και σπασμωδικές κινήσεις, ενώ ζήτησε γενναία ενίσχυση στην αγορά, με χρήση των 37 δισ. που άφησε στα ταμεία ο ΣΥΡΙΖΑ:

«Δεν υπάρχει σχέδιο, έχουν χάσει την μπάλα, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Βλέποντας και κάνοντας δρα η κυβέρνηση, την μία ημέρα κλείνουν, την άλλη ανοίγουν, ενώ δεν προετοίμασαν το ΕΣΥ όπως έπρεπε. Τώρα χρειάζονται παρεμβάσεις στην υγεία και τεράστια οικονομική στήριξη στην κοινωνία. Τα 37 δισ. που αφήσαμε, “ένας σκασμός λεφτά”, πρέπει να πέσουν στους ανθρώπους για να τονωθεί η κίνηση, αλλιώς μετά την κρίση της πανδημίας θα έχουμε νεκρούς από την πείνα.»
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση για την απουσία μέτρων, ενώ ανοίγοντας τον τουρισμό χωρίς ουσιαστικά προϋποθέσεις, έκανε… ανοικτό κάλεσμα στον κορονοϊό:

«Αν είμασταν εμείς κυβέρνηση, θα είχαμε την ευθύνη. Τώρα την έχει η Νέα Δημοκρατία και ο «Μωυσής» Κυριάκος Μητσοτάκης. Έχει γίνει καταστροφική διαχείριση, αφού μετά την αντιμετώπιση του πρώτου κύματος με το Lockdown και τις θυσίες του ελληνικού λαού, ανοίξαμε στον τουρισμό χωρίς κανένα σχέδιο. Πήγε ο Μητσοτάκης στη Σαντορίνη και, υποκύπτοντας στην TUI και τα άλλα μεγάλα τουριστικά γραφεία, άνοιξε τα σύνορα χωρίς τα κοινά υγειονομικά πρωτόκολλα. Έβαλε όμως υποχρεωτικό τεστ στους τουρίστες τον… Νοέμβριο. Δεν έγιναν παρεμβάσεις στον χώρο των ΜΜΜ, των σχολείων, σε αντίθεση με άλλα κράτη.

Ολόκληρη η συνέντευξη-καταιγίδα του πρώην Αν Υπ Υγείας στο zarpanews.gr

the FAQ team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου