Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2020

Ό,τι σας δίνουμε σήμερα, θα σας το πάρουμε πίσω με φόρους. (ΠΥΡΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)




 


Θεόδωρος Σκυλακάκης:

«Κάθε ευρώ που ξοδεύουμε τώρα είναι φόροι που κάποια στιγμή θα μπούνε. Φόροι, οι οποίοι δεν θέλουμε να προέρχονται από αύξηση φορολογικών συντελεστών, αλλά από ένα μέρισμα ανάπτυξης. Αυτά τα χρήματα σε μάκρος του χρόνου θα τα πληρώσουμε πίσω, πρέπει να τα ξοδεύουμε με τη συνειδητοποίηση ότι το κράτος δεν βρήκε κάποια πετρελαιοπηγή. Δανείζεται από το εξωτερικό»
Ξεκάθαρα πράγματα.
Ότι σας δίνουμε σήμερα, θα σας το πάρουμε πίσω με φόρους.
Θα θέλουμε πολύ, αυτά που θα σας πάρουμε πίσω, να προέρχονται μέσα από την ανάπτυξη που θα φέρουμε και απ΄αυτά που θα δικαιούσασταν να πάρετε, κάποια στιγμή, όταν και εφόσον θα έρθει η ανάπτυξη.
Αλλά επειδή, η παροιμία λέει ''ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι'', σας προετοιμάζουμε από τώρα, τί θα συμβεί.
Με λίγα λόγια, ο Θόδωρος ξεκαθαρίζει ότι το κράτος, δεν χαρίζει, αλλά δανείζει σήμερα τον Έλληνα πολίτη, για να τα βγάλει πέρα, αλλά αύριο ο Έλληνας φορολογούμενος θα επιστρέψει πίσω τα δανεικά.
Και ο μεροκαματιάρης, ο άνθρωπος που παίρνει τρεις και εξήντα, εκτός των δικών του δανεικών, θα πληρώσει τα 120 εκ. ευρώ που δόθηκαν στην Agean, αλλά και τα συνολικά 43 εκ. ευρώ που δόθηκαν στα Μ.Μ.Ε για την καμπάνια του ''Μένουμε Σπίτι''.
Όπως επίσης και ότι έδωσε ή θα δώσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, στους ημέτερους.
Και εδώ, όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε άλλη μία μεγάλη κοροϊδία.
Καθώς, μέχρι και πριν από λίγο καιρό η κυβέρνηση μιλούσε για την τεράστια επιτυχία και το περίφημο πακέτο στήριξης των 32 δις που εξασφάλισε από την Ε.Ε. και σήμερα αποκαλύπτεται πως πρόκειται άλλη μία απάτη.
Πλέον, καταλαβαίνει κανείς πολύ εύκολα, πως έχουμε μπλέξει με μεγάλα λαμόγια.
Που πολύ φοβόμαστε πως ακόμα και οι κυβερνήσεις Σημίτη, θα μοιάζουν με κατηχητικό, δίπλα σ΄αυτούς.

Komentar


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου