Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2020

Αστυνομικός έχασε τη ζωή του από… αγριεμένο κόκορα





Δε μπλέκεις...


Όταν είσαι αστυνομικός, αντιμετωπίζεις δεκάδες κινδύνους και βρίσκεσαι συχνά σε καταστάσεις που μπορεί να εξελιχθούν ως άκρως απειλητικές για τη ζωή σου.

Αν, μάλιστα, έχεις την ατυχία να είσαι αστυνομικός στις Φιλιππίνες του προέδρου Ντουτέρτε, έχεις επιπλέον λόγους να είσαι προσεκτικός μια και έχει ανοίξει πολλά μέτωπα με τους εμπόρους ναρκωτικών, τους μαφιόζους και τους εγκληματίες. Όταν όμως πας να σταματήσεις παράνομες κοκορομαχίες, θεωρητικά κάνεις μια «δουλειά» ρουτίνας.

Ο αξιωματικός της Αστυνομίας Κρίστιαν Μπόλοκ δεν είχε ιδέα τι επρόκειτο να συμβεί όταν πήγε με συναδέλφους του να σταματήσουν τους παράνομους αγώνες. Όλα, δε, κυλούσαν φυσιολογικά μέχρι που αποφάσισε να πιάσει στα χέρια του έναν από τους κόκορες που μονομαχούσαν για να συλλέξει στοιχεία. Μοιραίο λάθος…



Ο κόκορας είχε ακονισμένα νύχια, τρόμαξε, αγρίεψε και του επιτέθηκε. Αποτέλεσμα ήταν να του κόψει τη μηριαία αρτηρία και να τον αφήσει στον τόπο λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας…

«Στα τόσα χρόνια που εργάζομαι, δεν έχω χάσει ποτέ ξανά συνάδελφο από νύχια κόκορα», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος που εργαζόταν ο Μπόλοκ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου