Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2020

Μένιος Φουρθιώτης «Πες πόσα πήρες...» - «Πλακώθηκαν» άγρια σε LIVE μεταδοση και η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνελήφθη μετά από μήνυση του Φουρθιώτη (Όλος ο διάλογος)





Ολα ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή, όταν η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, περνούσε το κατώφλι του τηλεοπτικού σταθμού «EPSILON TV» προκειμένου να συμμετάσχει στις «ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ LIVE» του Μένιου Φουρθιώτη, με θέμα με θέμα «Η πανδημία της COVID-19», ενώ καλεσμένοι ήταν επίσης ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Καραγκούνης και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας.

Τα αίματα άναψαν για τα καλά όταν η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενη στον παρουσιαστή του είπε: «Τα λέτε αυτά επειδή τα παίρνετε από την Ν.Δ., τον Μητσοτάκη και τον Πέτσα», αφήνοντας υπαινινγμούς που αφορούσαν την κρατική ενίσχυση στα ΜΜΕ και τα ποσά που πήραν στο πλαίσιο της καμπάνιας κατά του κορωνοϊού «Μένουμε Σπίτι». Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε κατηγορηθεί τότε πως εισέπραξε μεγάλο ποσό, ωστόσο αποδείχθηκε αργότερα πως δεν ήταν στη λίστα.


Ο επίμαχος διάλογος

Αυλωνίτου: Πόσα λεφτά πήρατε; Πήρατε 2 εκ ευρώ, τόσα μοιράστηκαν στα κανάλια και τον Τύπο και δεν μπορεί η κυβέρνηση να πάρει μόνιμους γιατρούς;

Φουρθιώτης: Θα μας πείτε εσείς τι έκανε ο κ. Πολάκης όλα τα χρόνια;

Αυλωνίτου: Πόσες χιλιάδες ευρώ πήρατε για να λέτε αυτά που λέτε; Πόσα πήρατε από τον Πέτσα και τον Μητσοτάκη;

Παρά την απαίτηση από τον Μένιο Φουρθιώτη να ανακαλέσει, η κ. Αυλωνίτου αρνήθηκε και η εκπομπή σύντομα τελείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου