Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2020

Ντόναλντ Τραμπ: «Καλά ξεκουμπίδια» του εύχεται ο πρώην Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα πατώντας unfollow





Σε ένα απροσδόκητο ξέσπασμα κατά του Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα - Χαρακτήρισε «ηλίθιο» τον λογαριασμό του και τον έκανε unfollow

Ο Τραμπ φεύγει και τα στόματα ανοίγουν. Αυτό τουλάχιστον θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί, βλέποντας τον πρώην Αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα Ντέιβιντ Πιρς, όχι μόνο να χαρακτηρίζει «ηλίθιο» τον λογαριασμό του απερχόμενου προέδρου στο twitter, αλλά να του εύχεται και «καλά ξεκουμπίδια».

Ο Ντέιβιντ Πιρς, που έχει συνταξιοδοτηθεί από το 2016, όντας Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, αποφάσισε να κάνει… θριαμβευτικό unfollow τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος χρησιμοποιούσε ουκ ολίγες φορές το twitter ως εργαλείο πολιτικής. Μάλιστα αιτιολόγησε την απόφασή του, μην κρύβοντας τους λόγους για τους οποίους προέβη στην κίνηση.








«Ακολουθούσα αυτόν τον ηλίθιο λογαριασμό για τέσσερα χρόνια, επειδή νόμιζα ότι είναι σημαντικό να γνωρίζω τι έλεγε ο πρόεδρός μας, ακόμη κι όταν διαφωνούσα μαζί του. Όχι πια. Αντίο, Ντόναλντ και καλά ξεκουμπίδια», έγραψε στο twitter, προσθέτοντας το hashtag #unfollowTrump.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου