Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2020

Οργισμένη αντίδραση Παππά στη Βουλή για τις δηλώσεις Γεραπετρίτη: “Μαζέψτε το…” (vid)





Την έντονη αντίδραση του Νίκου Παππά προκάλεσαν οι αδιανόητες δηλώσεις του Υπ Επικρατείας του Μητσοτάκη, Γιώργου Γεραπετρίτη στην ΕΡΤ το πρωί πως “αν έιχαμε 5.000 ΜΕΘ θα είχαμε περισσότερους νεκρούς από κορονοιό αφου από οσους μπαίνουν στις ΜΕΘ μονο το 50% επιβιώνει…” !

Ρε παιδιά κάποιο λάθος έκανε ο άνθρωπος, δεν γίνεται να τα πιστεύουν αυτά, απλά δεν γίνεται. pic.twitter.com/2RoMFsm65r

— mͭoͣrˢfˢiͦsˢ (@TassosMorfis) November 24, 2020



Ο Νίκος Παππάς, απευθυνόμενος στον υπουργό, δήλωσε:

“Ο δρόμος που έχετε πάρει είναι ολισθηρός. Εμείς νομίζαμε ότι οι πανηγυρισμοί του κ. Γεωργιάδη για τους 100 νεκρούς ήταν ο πάτος του βαρελιού. Δεν ήταν.

Σήμερα ακούσαμε τον τεκμηριωμένο κ. Γεραπετρίτη να μας λέει ότι οι ΜΕΘ αυξάνουν τους θανάτους επειδή η θνησιμότητα στις μονάδες, λέει, είναι μεγάλη.

Οι ΜΕΘ σώζουν ζωές! Και θα σας έλεγα με το χέρι στην καρδιά ότι πρέπει να τον μαζέψετε μέχρι το απόγευμα.

Εμείς δεν κάνουμε αντιπολίτευση τυμβωρυχίας. Με οδύνη διαπιστώνουμε ότι το Σύστημα Υγείας δε μπορεί να ανταποκριθείς στις ανάγκες και εκεί σας κάνουμε την κριτική. ”



Νομίζαμε ότι οι πανηγυρισμοί Γεωργιάδη για τους 100 νεκρούς ήταν ο πάτος του βαρελιού. Σήμερα, όμως, ακούσαμε τον «τεκμηριωμένο» κ.Γεραπετρίτη να μας λέει ότι οι ΜΕΘ αυξάνουν τους θανάτους.Εμείς δεν κάνουμε αντιπολίτευση τυμβωρυχίας. Με οδύνη διαπιστώνουμε ότι το ΕΣΥ δεν αντέχει. pic.twitter.com/ROp7VAWZcA

— Νίκος Παππάς (@nikospappas16) November 24, 2020



Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου