Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2020

Εμπαιγμός χωρίς τέλος! Αποκάλυψη από γιατρό του «Παπαγεωργίου»: Δεν έχουν πάρει ούτε μία ΜΕΘ – Απλά άλλαξαν χρήση κλινών (Video)





Ακόμα και τώρα που η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο επίκεντρο της πανδημίας του κορωνοϊού και η κατάσταση στη συμπρωτεύουσα έχει φτάσει στο απροχώρητο με τον στρατό να στήνει μονάδες για περίθαλψη από Covid19 στον προαύλιο χώρο (πάρκινγκ) του 424 στρατιωτικού νοσοκομείου ενώ την ίδια στιγμή επιτάσσονται και άλλα ιατρικά ιδρύματα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η τραγική...κατάσταση στη Θεσσαλονίκη, η κυβέρνηση συνεχίζει να εμπαίζει τους πολίτες αντιμετωπίζοντας την λαίλαπα με όρους … επικοινωνιακούς!

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού «KONTRA» στον γιατρό του νοσοκομείου του «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, Χρήστο Παπαστεργίου, για το πόσες κλίνες (από τις 42 που λειτουργούν αυτή την στιγμή) θα παραμείνουν και μετά το πέρας της πανδημίας, ο γιατρός προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

Σύμφωνα με τον γιατρό, οι κλίνες που θα παραμείνουν στο νοσοκομείο ως κλίνες ΜΕΘ είναι οι αρχικές 22, καθώς καμία κλίνη ΜΕΘ δεν έχει προστεθεί στις υπάρχουσες! Όλες οι νέες κλίνες που χρησιμοποιούνται είναι κλίνες αυξημένης φροντίδας και κλίνες χειρουργείων οι οποίες μετατράπηκαν εξαιτίας των αναγκών σε κλίνες ΜΕΘ!

Σημειωτέον, από τις 22 αρχικές κλίνες ΜΕΘ, μέχρι πρότινος χρησιμοποιούνταν μόνοτα 12 έως 16 καθώς δεν υπήρχε κατάλληλος αριθμός ανθρώπινου δυναμικού για να τις στελεχώσουν.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη:

Πηγή: kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου