Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2020

Αφού έφυγε … τώρα ζητάει και 100.000 ευρώ !





Αγωγή με την οποία ζητάει 100.000 ευρώ, κατέθεσε σε βάρος της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ο καταδικασθείς σε ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός.

Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε από τον δικηγόρο του, Κωνσταντίνο Πλεύρη, ο καταδικασθείς, ζητάει το ποσό των 100.000 ευρώ νομιμότοκα καθώς, όπως λέει, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προσέβαλε, το τεκμήριο της αθωότητάς του, την προσωπικότητά του, το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού του και «με την απαράδεκτη στάση της και τις ακόμα πιο απαράδεκτες δηλώσεις της επηρέασε το Εφετείο» στο οποίο θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση.

Παράλληλα στην αγωγή αναφέρεται πως «προκαλεί, δε, ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι μια πρώην δικαστικός προέβη σε αυτές τις εξωφρενικές δηλώσεις αλλά και στον σχολιασμό δικαστικής απόφασης, πράγμα που είναι ανεπίτρεπτο και παράνομο».

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το θράσος του Γ. Λαγού που συνεχίζει και συμπεριφέρεται σαν να μην καταδικάστηκε ποτέ από το δικαστήριο στην πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής.

the FAQ team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου