Τετάρτη, Δεκεμβρίου 02, 2020

Σαντορίνη: Εικόνες που κόβουν την ανάσα! Έτσι βρέθηκαν τα «όπλα» της δολοφονίας του ξενοδόχου






Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από την επιχείρηση της πυροσβεστικής για την ανεύρεση των αντικειμένων που τα οποία χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει την ζωή του 69χρονου ξενοδόχου Νικόλαου Χάλαρη στην Οία της Σαντορίνης ο 20χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του.



Όπως είπε στους αστυνομικούς ομολογώντας το έγκλημά του, πέταξε στην Καλντέρα τα πειστήρια του εγκλήματος, τα οποία εντόπισαν οι πυροσβέστες.


Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος και της ομολογίας

Ζήτημα χρόνου ήταν για τους έμπειρους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών να φτάσουν στα ίχνη του ανθρώπου που στέρησε με βίαιο τρόπο την ζωή από τον 69χρονο ξενοδόχο, Νίκο Χάλαρη μέσα στο ίδιο του το ξενοδοχείο στην Οία της Σαντορίνης το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Η χαριστική βολή στον άτυχο ξενοδόχο δόθηκε με έναν λοστό που βρήκε στην αυλή ο 20χρονος. Όπως υποστηρίζει, ο 20χρονος ο οποίος είχε απελαθεί δυο φορές από την Ελλάδα στην Αλβανία, πήγε στον ιδιοκτήτη για να του ζητήσει τα 200 ευρώ που του χρωστούσε.


Ο 20χρονος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας και λίγη ώρα μετά την εξέτασή του περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο.



Ο νεαρός ισχυρίζεται ότι τα χρήματα ήταν τα μεροκάματα με τα οποία ζούσε την οικογένεια του και ότι βρέθηκε σε πολύ δεινή θέση, καθώς ο ξενοδόχος του επιτέθηκε πρώτος όταν του ζήτησε τα δεδουλευμένα και συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να γίνει το κακό.

Ο 20χρονος, εντοπίστηκε από τις κάμερες που είναι στην περιοχή του ξενοδοχείου στην Οία, όπου έγινε το έγκλημα.

Οι αστυνομικοί εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες είδαν τον νεαρό να κινείται στην περιοχή το επίμαχο χρονικό διάστημα και χτες το απόγευμα τον εντόπισαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Θήρας.

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο 20χρονος ομολόγησε το έγκλημα και ισχυρίστηκε ότι πήγε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο ξενοδοχείο για να ζητήσει τα 200 ευρώ από τον ξενοδόχο, ο οποίος, όπως είπε, του τα χρωστούσε από πέρσι που εργαζόταν στο ξενοδοχείο του.

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε κατάσταση σοκ και κλαίει συνέχεια, και είπε ότι ο ξενοδόχος, τον έβρισε και του επιτέθηκε πρώτος να τον χτυπήσει με ένα μπουκάλι σαμπάνια. Πάλεψαν και ο 20χρονος τον χτύπησε και τον έσπρωξε. Όταν ο ξενοδόχος έχασε τις αισθήσεις του ο νεαρός πήρε έναν λοστό από την αυλή και άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι. «Τον χτύπησα με τα χέρια μου και έπεσε κάτω. Βρήκα έναν λοστό στην αυλή και άρχισα να τον χτυπάω στο κεφάλι».



Ο 20χρονος ο οποίος υποστηρίζει ότι θόλωσε το μυαλό του, έσυρε το πτώμα μέσα στο ξενοδοχείο και στο δωματιάκι δίπλα στην ρεσεψιόν, όπου του έριξε ένα μπουκάλι βότκα και του έβαλε φωτιά, για να σκηνοθετήσει ατύχημα. Μάλιστα έβαλε από πάνω του και χαρτιά για να βεβαιωθεί ότι δεν θα σβήσει η φωτιά.

«Τον έσυρα έως τη ρεσεψιόν και από τη μανία μου τον χτύπησα ξανά. Όταν κατάλαβα ότι είχε πεθάνει, του έβαλα χαρτιά για να ενισχύσω τη φωτιά. Το μόνο εύφλεκτο υλικό που βρήκα ήταν ένα μπουκάλι βότκα. Έβαλα τη φωτιά κι έφυγα», έχει πει, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομολογία του.

Για να καλύψει τα ίχνη του ακόμη περισσότερο, πήρε το μπουκάλι μαζί του και τον λοστό και τα πέταξε σε ένα απόμερο σημείο το οποίο και υπέδειξε στους αστυνομικούς.

Ο νεαρός έχει συλληφθεί άλλες δυο φορές στο πρόσφατο παρελθόν για παράνομη είσοδο στη χώρα. Όπως είπε περνούσε με τα πόδια τα ελληνοαλβανικά σύνορα, προκειμένου να εργαστεί στην Ελλάδα για να στέλνει χρήματα στην μητέρα του και τις δυο μικρότερες αδελφές του, καθώς είναι ορφανός από πατέρα και έπρεπε να ζήσει την οικογένειά του.

Ο 20χρονος κρατείται και αναμένεται το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία, με βάση την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου