Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2020

Ο Τσίπρας στηρίζει σκληρά τον Ξανθό απέναντι στις βρόμικες επιθέσεις που δέχεται από συγκεκριμένη παρέα της Κουμουνδούρου






Έμπρακτα εκφράζει τη στήριξή του ο Αλέξης Τσιπρας στον τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθό, παρά τις επιθέσεις που δέχεται από συγκεκριμένη παρέα εντός και… εκτός Κουμουνδούρου. Έτσι τον έχει πάντοτε δίπλα του σε ότι έχει να κάνει με την στρατηγική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο πεδίο της πανδημίας.

Η συγκεκριμένη παρέα που εκτοξεύει βρομιές κατά του τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι ο Ξανθός κάνει “πλάτες” στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μάλιστα η συγκεκριμένη παρέα έχει ενεργοποιήσει και κάποιους παρακμιακούς τύπους οι οποίοι αν και είναι άγνωστο πως βιοπορίζονται εργάζονται νυχθημερόν… εθελοντικά ως τρολς.


Λέγεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι έξαλλος και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, αλλά και απαντήσεις. Εξάλλου ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Ανδρέας Ξανθός είναι από τα λίγα σοβαρά στελέχη που υπάρχουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου