Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2020

Κορονοϊός: Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία – Η εισήγηση των ειδικών

 





Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και θα συνεχιστεί σε όλα η τηλεκπαίδευση, καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν επιτρέπουν το άνοιγμά τους. Στην εισήγηση αυτή κατέληξε κατά πλειοψηφία η επιτροπή λοιμωξιόγων που συνεδρίασε για το θέμα, ενώ το lockdown για τον κορονοϊό πήρε παράταση και μετά τις 07/12.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «OPEN», η επιτροπή αποφάσισε κατά πλειοψηφία ότι δεν πρέπει να επαναλειτουργήσει καμία βαθμίδα και το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου στη συνεδρίαση της επόμενης εβδομάδας.

 

Με τα κρούσματα κορονοϊού, τους νεκρούς και τους διασωληνωμένους να μην μειώνονται, η κυβέρνηση αποφάσισε να παρατείνει τα περιοριστικά μέτρα έως τις 14 Δεκεμβρίου και με την επόμενη εβδομάδα πλέον να είναι «οδηγός» για το τι θα μας περιμένει 10 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.



Η μόνη αλλαγή σε όσα ζούμε από τις 7 Νοεμβρίου θα είναι ότι από τη Δευτέρα (07/12) θα επιτραπεί το άνοιγμα των καταστημάτων με αμιγώς εποχικά είδη, που έχουν ήδη χάσει μεγάλο μέρος της κίνησης που περίμεναν έως τα Χριστούγεννα.

Υπενθυμίζεται ότι από βδομάδα αναμένονται, τελικά, οι αποφάσεις για το χρονοδιάγραμμα μέχρι τις γιορτές.

 

(πληροφορίες από OPEN TV)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου