Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2020

Αντώναρος: Ένα πρωθυπουργός που περιφρονεί τους πολίτες




Με τη «λογική» του πρωθυπουργού ασχολείται στη νέα του ανάρτηση ο Ευάγγελος Αντώναρος και συγκεκριμένα με τις δηλώσεις του στα διαγγέλματα και στα συνέδρια.


Όπως αναφέρει ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της απευθείας επαφής του με τους πολίτες - προφανώς εννοώντας κυρίως τα διαγγέλματα - δεν λέει τίποτα αλλά κάνει σημαντικές προαναγγελίες σε συνέδρια.

Υπονοώντας προφανώς τις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τον κορονοϊό, το lockdown και την οικονομία στη διαδικτυακή συζήτηση στο πλαίσιο του 31ου Greek Economic Summit που διοργάνωσε το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Όπως εκτιμά «απλά περιφρονεί τους πολίτες» προσθέτοντας πως «εξαρτάται από το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας την προσωπική ευθύνη που έχει απέναντι στους Έλληνες.»

Διαβάστε την ανάρτησή του: «Ένας πρωθυπουργός απλά περιφρονεί τους πολίτες όταν κάνει σημαντικές προαναγγελίες που αφορούν τη καθημερινή ζωή όλων όχι σε απευθείας επαφή μαζί τους αλλά με αφορμή κάποιο συνέδριο στο οποίο έχει κληθεί να μιλήσει. Αλλά εξαρτάται από το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας την προσωπική ευθύνη που έχει απέναντι στους Έλληνες.»
» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου