Τετάρτη, Δεκεμβρίου 02, 2020

ΕΩΣ ΠΟΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; ΣΕ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΥΠΝΩΣΗ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ






Απίθανα πράγματα συμβαίνουν και προβληματίζουν κάθε σκεπτόμενο και...διαβασμένο κεντροδεξιό πολίτη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την συνεχή προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης, έχει δημιουργήσει έναν απαξιωμένο Σύριζα.

Αποτέλεσμα της συνεχούς αυτής απαξίωσης, είναι ό,τι λέει ο Σύριζα να αποτελεί εκ προοιμίου ψέμα και υπερβολή.

Λίγοι είναι οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, που εξετάζουν εάν αυτό που λέει ο Σύριζα είναι ορθό ή όχι. Υπό την πίεση των μέσων ενημέρωσης, αμφισβητούν ακόμα και αυτό το γεγονός του οποίου η αλήθεια δεν περνά μέσα από κομματικές γραμμές και που εάν δεν υπήρχε ο Σύριζα να το υποστηρίζει θα το πίστευαν και οι ίδιοι... Τόσο καλά...

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση της τεραστίων διαστάσεων γκάφας του Κυριάκου Μητσοτάκη με την ποδηλατάδα και την μοτοσικλετάδα της συζύγου του Μαρέβας Μητσοτάκη. Και αποτελεί την συνέχεια παρομοίων, προκλητικών γκαφών, που γίνονται εδώ και καιρό.

Δεν θα έπρεπε να είναι κάποιος αριστερός, του οποίου η καταγωγή των προγόνων του ...στα ξερονήσια από τους δεξιούς, τον κάνει έξαλλο, μόνον που βλέπει τον Κυριάκο για να κατανοήσει ότι δεν είναι δυνατόν:

Πρώτον: Ο πρωθυπουργός μιας χώρας να το διασκεδάζει, την ώρα που η χώρα του γονατίζει, από θανάτους και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά στοιχεία, έσπασε και το μακάβριο ρεκόρ στους ανά χίλιους κάτοικους.

Δεύτερον: Δεν χωρά σε καμία λογική το να φθάνει στο σημείο να κάνει την ποδηλατάδα, αλλά χωρίς μάσκα και να χαριεντίζεται με περαστικούς, που είναι κι αυτοί χωρίς μάσκα, να βγάζει φωτογραφίες υπερηφάνως, λες και δεν τρέχει τίποτα.

Και επιπροσθέτως να ...ετοιμάζει την ομιλία του, για το νέο διάγγελμα, όπου θα μας ανακοινώσει ότι θα πρέπει να προσέχουμε, γιατί υπάρχει κίνδυνος και να κλειστούμε σπίτια μας.

Είναι τόσο οφθαλμοφανής η αναισθησία Μητσοτάκη και η προκλητικότητά του, που μόνον ηλίθιοι δεν θα μπορούσαν να το αναγνωρίσουν.

Σε μια μάλιστα ευνομούμενη πολιτεία θα άπρεπε να είχε κινηθεί ο εισαγγελέας, για δίωξη εναντίον του, γιατί δεν τηρεί τον νόμο που ο ίδιος επιβάλλει στους πολίτες αυτής της χώρας.

Έγινε όμως ένα λάθος στην κριτική και την όλη τραγική και προκλητική ενέργεια Μητσοτάκη:

Tην ίδια απέχθεια και οργή ένιωσαν και οι Συριζαίοι.

Άρα στην ουσία... αποδυνάμωσαν την δυναμική, που θα είχε η αρνητική εικόνα του πρωθυπουργού.

Έτσι ακριβώς νιώθουν οι μη σκεπτόμενοι δεξιοί. Γκαγκά εντελώς θεωρούν ότι για να το λέει και ο Σύριζα λαϊκισμός θα είναι.

Δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος της αλλοτρίωσής τους, που επιχειρείται από τα μέσα ενημέρωσης.

Δεν σκέπτονται πως θα ένιωθαν εάν έβλεπαν σε ανάλογη περίπτωση τον Τσίπρα μετά της συζύγου του να βολτάρουν στην Πάρνηθα.

Και φυσικά δεν αντιλαμβάνονται ούτε την προπαγάνδα που επιχειρείται σήμερα από το πρωί.

Σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά μέσα, αφού έλαβαν την εντολή από το Μαξίμου βγήκαν να μας πουν ότι «ε, και τι έγινε, σιγά λαϊκισμοί είναι αυτοί». Εμετός...

Αφού είναι λαϊκισμοί να ανεβούμε όλοι, όπως ο πρωθυπουργός μας στην Πάρνηθα χωρίς μάσκες να κάνουμε πάρτι.

Φαντάσου όμως ευαισθησία κι αυτός ο Μητσοτάκης και αναίδεια: Θα βγει να κάνει και διάγγελμα. «Ευαισθητούλης».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου