Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2020

«Οι φίλοι του Μητσοτάκη δίνουν λεφτά στο Documento...» - Ένα δημοσίευμα και η ανάρτηση με την απάντηση του Κώστα Βαξεβάνη (ΦΩΤΟ)





Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει συνήθεια η γκρίνια του εκδότη της εφημερίδας “Documento”, Κώστα Βαξεβάνη, για το γεγονός ότι δεν παίρνει διαφήμιση. Λέγεται μάλιστα ότι η εφημερίδα του, η κυκλοφορία της οποίας είναι άγνωστο αν είναι μεγάλη ή μικρή, βγαίνει με μεγάλη δυσκολία και με πολύ κόπο. Σε... αυτό το πλαίσιο δεν λείπουν οι καταγγελίες ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρεμβαίνει στο παρασκήνιο ώστε να μην δίνεται διαφήμιση στην συγκεκριμένη εφημερίδα που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου την έχουν καταγγείλει ακόμη και ως νεοαυριανιστικό έντυπο.

Ένα δημοσίευμα, ωστόσο, της εφημερίδας “Παραπολιτικά” δίνει άλλη τροπή στα πράγματα, αφού αναφέρει πως το “Documento” παίρνει διαφήμιση από την Coca Cola, δηλαδή από τον Γιώργο Δαυίδ, στενό φίλο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και αναρωτιέται η εφημερίδα: Αν ισχύουν όλα όσα λέει ο Κώστας Βαξεβάνης δεν θα έπρεπε ένας από τους πρώτους στους οποίους θα τηλεφωνούσε ο Μητσοτάκης να ήταν ο Γιώργος Δαυίδ; Μάλιστα το δημοσίευμα αφήνει αιχμές και για τον ρόλο της διαφημιστικής V+Ο.


Σε όλα τα παραπάνω ο Κώστας Βαξεβάνης απάντησε ως εξής:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου