Παρασκευή, Δεκεμβρίου 04, 2020

Αποκάλυψη ΟΡΕΝ: Έληξε άπραγη η επίταξη της κλινικής Σαραφιανού χωρίς να έχει πάει ούτε ένας ασθενής την ώρα που το ΑΧΕΠΑ ξεκίνησε εφημερίδα με μόλις μία κλίνη ΜΕΘ (vid)




Τουλάχιστον ερωτηματικά για τον τρόπο που το υπουργείο Υγείας και η κυβέρνηση διαχειρίζεται την πανδημία και την κρίση στα νοσοκομεία που ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη λειτουργούν εδώ και εβδομάδες στο κόκκινο προκαλεί ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ σύμφωνα με το οποίο σήμερα έληξε άπραγη η “επίταξη” της ιδιωτικής κλινικής Σαραφιανού!



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Νικολαΐδη, οι “αρμόδιοι του υπουργείου Υγείας πήγαν και παρέδωσαν σήμερα την κλινική στον ιδιοκτήτη της και αυτός υπέγραψε το πρωτόκολλο παραλαβής χωρίς αποζημίωση”.

Και όλα αυτά ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ σήμερα το ΑΧΕΠΑ ξεκίνησε εφημερία έχοντας μόλις ένα κρεβάτι ΜΕΘ διαθέσιμο!

Υπενυθμίζεται ότι μόλις χθες ο πρόεδρος των κλινικαρχών και ιδιοκτήτης της εν λόγω κλινικής Γρηγόρης Σαραφιανός είχε “αδειάσει” τον Βασίλη Κικίλια δηλώνοντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ότι “ενώ μας αδειάσαν άρον άρον από ασθενείς, μπλέξαμε σε γραφειοκρατικά και τεχνικά θέματα και δεν έχει έρθει κανείς. Οι ασθενείς που είχαμε μεταφέρθηκαν αυθημερόν σε κέντρο αποκατάστασης και δεν ήρθε κανένας ασθενής. Έχω το δικό μου προσωπικό, ήρθαν κι από τα δημόσια νοσοκομεία με φύλλα πορείας. Οι διοικητές της ΥΠΕ μου δηλώνουν παντελή άγνοια και ο Υπουργός δεν μου σηκώνει το κινητό του”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου