Παρασκευή, Δεκεμβρίου 04, 2020

“Σφάζει με το μπαμπάκι” τον Μητσοτάκη η Κεφαλογιάννη για την ποδηλατάδα στην Πάρνηθα: Οι πολιτικοί πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα, κρινόμαστε καθημερινά – Λίγη αυτοκριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν (vid)

Καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra με το Γιώργο Μελιγγώνη βρέθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη.

Απαντώντας στο αν στο υγειονομικό σκέλος της κρίσης είναι όλα καλώς καμωμένα από την κυβέρνηση, ανέφερε ότι “η αυτοκριτική δεν έβλαψε ποτέ κανέναν” αλλά ότι σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε αυτό που έχει σημασία είναι η κοινή προσπάθεια, κυβέρνησης και κοινωνίας, για να αντιεμτωπίσουμε το σαρωτικό δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Εκτίμησε ότι όχι μόνο ο τουρισμός αλλά συνολικά η χαλάρωση του καλοκαιριού οδήγησε σε αυτή την κατάσταση.

“Οι εικόνες του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα δεν θα πρέπει να είναι η προτεραιότητά μας, εστιάζω στο μείζον στο σκληρό, αυτό ζούμε όλοι καθημερινά. Αντιλαμβάνομαι όμως παράλληλα και σε αυτό έχετε δίκιο (κ.Μελιγγώνη) ότι η εικόνα μας, η εικόνα όλων των πολιτικών, περνάει από κόσκινο. Κρινόμαστε καθημερινά και όντως και εμείς πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα” και κατέληξε “κι εγώ στο σπίτι μου βρίσκομαι όλη την δουλειά μου την κάνω από εδώ μέσω διαδικτύου και τηρώ τους κανόνες όπως μας τους έχουν δώσει οι ειδικοί”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου