Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2020

Ανατριχιαστικό ατύχημα στο Ηράκλειο Κρήτης – Έπεσε σε χαντάκι και καρφώθηκε σε σιδερόβεργα (video)





Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργείο


Ένα σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν τη μία το μεσημέρι της Δευτέρας 30/11 στο Ηράκλειο Κρήτης, με έναν άνδρα να φέρει βαρύτατους τραυματισμούς.

Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Διονυσίου Φραγκιαδάκη όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο άνδρας έπεσε μέσα σε χαντάκι 4 μέτρων, σε σημείο όπου πραγματοποιούνταν οικοδομικές εργασίες.

Το αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος άνδρας να χτυπήσει πάνω σε μία λαμαρίνα στην οποία προεξείχαν τρεις σιδερόβεργες, που του καρφώθηκαν στα πλευρά και στους γοφούς του.

Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες του ekriti.gr. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου και της ΕΜΑΚ οι οποίοι μετά από μισή ώρα περίπου κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν κόβοντας την λαμαρίνα από το χαντάκι.

Το θύμα, έχοντας στο σώμα τις σιδερόβεργες, παρελήφθη  από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο.

Οι γιατροί είχαν ήδη ενημερωθεί και ετοιμάσει το χειρουργείο για άμεση εισαγωγή του 35χρονου.

Στο νοσοκομείο πήγαν και οι άνδρες της ΕΜΑΚ καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να συνδράμουν για την κοπή των σιδερόβεργων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 35χρονος είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της αισθήσεις του ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει «χτυπηθεί» κάποιο ζωτικό όργανο.

Στην περιοχή του φριχτού ατυχήματος μετέβησαν και άνδρες του Α΄αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου που διενεργούν την προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου