Τρίτη, Ιανουαρίου 19, 2021

Ξυλοδαρμός 15χρονης: Ο «Γιώργος» που ήταν κορίτσι, οι απειλές και ο μυστηριώδης 40χρονος



Περίεργη τροπή παίρνει η υπόθεση με πρωταγωνίστριες δύο ανήλικες. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις.



Μια μπερδεμένη υπόθεση, με ευρείες όμως κοινωνιολογικές ακόμα και αστυνομικές προεκτάσεις, θα κληθεί σύντομα να ξεδιαλύνει η Δικαιοσύνη.


Η υπόθεση αφορά σε δυο ανήλικες 15 και 16 ετών. Πρόκειται για την περίπτωση που προκάλεσε αίσθηση στο πανελλήνιο, καθώς στην αρχική της μορφή η είδηση ήθελε μια από τις δύο ανήλικες να έχει μισθώσει μπράβους, προκειμένου να πνίξουν και να ξυλοκοπήσουν την φίλη της για λόγους… ερωτικής αντιζηλίας, το απόγευμα της 9ης Ιανουαρίου.

Όσο όμως προχωρούσε η αστυνομική έρευνα η υπόθεση έπαιρνε όλο και πιο περίεργη τροπή, καθώς η 15χρονη που κατηγορήθηκε από την 16χρονη πως έβαλε μπράβους να της κάνουν κακό, τελικά στην κατάθεση της ισχυρίστηκε το ακριβώς αντίθετο, λέγοντας πως η 16χρονη είναι αυτή που την χτύπησε και μάλιστα απείλησε την ίδια και τον φίλο της μ’ ένα σουγιά τύπου «πεταλούδα», έξω από fast food στην οδό Μητροπόλεως.


Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναλάβει να ξεδιαλύνουν αυτή την περίεργη υπόθεση εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο του κυκλώματος που εκμεταλλεύεται ανήλικα κορίτσια, τα οποία έχουν βρεθεί στον δρόμο χωρίς γονική επιμέλεια.


Στην διερεύνηση της υπόθεσης έχει εμπλακεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διότι η 16χρονη φέρεται να διαθέτει δεκάδες ψεύτικα προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς σε ορισμένα από αυτά εμφανίστηκαν φωτογραφίες ανηλίκων κοριτσιών, ακόμα και αγοριών με ξυρισμένα κεφάλια και γυναικεία εσώρουχα!

Την υπόθεση για λογαριασμό της οικογένειας της 15χρονης έχει αναλάβει η γνωστή Ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου, η οποία δήλωσε στο newsit.gr: «…Έχουμε εντολή για λογαριασμό της οικογένειας της ανήλικης να προβούμε σε νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το διερευνώμενο από τη Δικαιοσύνη περιστατικό του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου, καθόσον οι γονείς της ανήλικης έχουν στοιχεία τα οποία θα τεθούν υπόψη της δικαστικής αρχής. Είναι μια υπόθεση με πολλές σκοτεινές πτυχές και το σοκαριστικό είναι ότι τα εμπλεκόμενα πρόσωπα είναι ανήλικα…».




Υπόθεση με περίεργες διαστάσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η 15χρονη γνώρισε στην περιοχή του Θησείου ένα αγόρι με ξυρισμένο κεφάλι και σκουλαρίκια, που άκουγε στο όνομα Γιώργος.

Τα δύο ανήλικα συνδέθηκαν και ο Γιώργος είπε την τραγική ιστορία του στην 15χρονη, καθώς ήταν ορφανός χωρίς μόνιμη διαμονή και τhς ζήτησε να τον φιλοξενήσει για ένα μικρό διάστημα στο σπίτι που διέμενε η 15χρονη με την μητέρα τhς, στον Κολωνό.

Βέβαια όταν πέρασαν οι μέρες και ο Γιώργος δεν έλεγε να φύγει από το σπίτι, η μητέρα της 15χρονης αντέδρασε, με αποτέλεσμα να δουν μια διαφορετική συμπεριφορά από τον ήρεμο και ευγενικό μέχρι εκείνη την στιγμή Γιώργο, καθώς άρχισε να προκαλεί ζημιές στο σπίτι και να τους απειλεί. Έτσι, επενέβη η Αστυνομία… και αποκαλύφθηκαν απίστευτα πράγματα.

Στο Τμήμα, όπου μεταφέρθηκαν αμφότεροι, ο Γιώργος αναγκάστηκε να δώσει την ταυτότητα του και να αποκαλυφθεί πως ήταν… κορίτσι!

Η μητέρα της 15χρονης ακούγοντας το πραγματικό όνομα του “Γιώργου” έπαθε σοκ: “…δεν πίστευα στα αυτιά μου, έπαθα σοκ ήταν κορίτσι, παρ’ ολίγον να λιποθυμήσω μέσα στο Τμήμα. Οι αστυνομικοί με κράτησαν να μην πέσω στο δάπεδο”, αναφέρει η σοκαρισμένη μητέρα σε κατάθεση που έδωσε για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Από εκεί και έπειτα ακολουθεί μια κατάσταση απρόβλεπτη για την οικογένεια της 15χρονης, όπως υποστηρίζει η μητέρα στην κατάθεση της, καθώς ο «Γιώργος» που ήταν κορίτσι τους έστελνε απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής της 15χρονης, καθώς ζητούσε επανασύνδεση των σχέσεων. Μάλιστα, συχνά πυκνά επισκέπτονταν το σπίτι της 15χρονης στον Κολωνό και προκαλούσε ζημιές στην εξώπορτα.

Τουλάχιστον 84 εγγραφές για απειλές αλλά και πρόκληση φθορών έγιναν τους τελευταίους μήνες στο Α/Τ Κολωνού, από την οικογένεια της 15χρονης.

Τελικά ο… «Γιώργος» επιστράτευσε το τελευταίο του όπλο, αυτό της απόπειρας αυτοκτονίας, με αποτέλεσμα τον περασμένο Αύγουστο η 15χρονη να φύγει από το σπίτι μαζί με την 16χρονη, καθώς είχαν επανασυνδεθεί.

Οι γονείς της 15χρονης κατήγγειλαν την εξαφάνιση στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν έρευνες και να βρεθεί το κορίτσι στο σπίτι ενός 40χρονου στα Καμίνια του Πειραιά μαζί με την 16χρονη, κουρεμένη γουλί και ίσως υπό την επήρεια ναρκωτικών. Βέβαια σχηματίστηκε δικογραφία και η υπόθεση με κατηγορούμενο τον μυστηριώδη 40χρονο αναμένεται να εκδικαστεί τον Φεβρουάριο.

Λόγω του αναμενόμενου Δικαστηρίου ξεκίνησε νέος κύκλος απειλών από τον… «Γιώργο», ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες της οικογένειας απειλούσε την 15χρονη κόρη τους με γραπτά μηνύματα, προκειμένου να αποσύρουν τις κατηγορίες και να μην δικαστεί ο 40χρονος.

Για το λόγο αυτό κλείστηκε και το ραντεβού στην οδό Μητροπόλεως, όπου ο «Γιώργος» φέρεται να απείλησε με σουγιά την 15χρονη κι ένα φίλο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου