Πέμπτη, Ιανουαρίου 28, 2021

Ρόδος: Στην ανακρίτρια 18χρονος για την αρρωστημένη εκδίκηση της πρώην, με γυμνές φωτογραφίες !







Το κατώφλι της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου πέρασε ο 18χρονος Ροδίτης, ο οποίος είχε ανεβάσει γυμνές φωτογραφίες της συνομήλικης πρώην κοπέλας του στο διαδίκτυο, όταν και οι δύο ήταν ακόμη ανήλικοι, για να την εκδικηθεί που του ζήτησε να χωρίσουν! Ο νεαρός από τον Αρχάγγελο κατηγορείται για παραγωγή, διανομή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε το 15ο έτος της ηλικίας του και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.


Η κυρία ανάκριση για την υπόθεση άρχισε με την κατάθεση της 18χρονης (σήμερα) κοπέλας, η οποία διαπίστωσε σε ηλικία 16 ετών, όταν ήταν μαθήτρια της β’ λυκείου, ότι είχε πέσει θύμα του πρώην φίλου της, για λόγους αντεκδίκησης. Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι έδρασε από τον Νοέμβριο του 2017 έως τον Ιούλιο του 2019, διάστημα κατά το οποίο είχε δεσμό με την κοπέλα. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους είχε τραβήξει πέντε φωτογραφίες της και ένα βίντεο με ιδιαίτερες στιγμές τους, τις οποίες όταν χώρισαν, το καλοκαίρι του 2019, τις ανέβασε σε σελίδες και ομάδες του facebook με σκοπό να πάρει αρρωστημένη εκδίκηση επειδή τον άφησε.



Η ανήλικη δεν πίστευε στα αυτιά της όταν την πληροφόρησαν ότι ο πρώην της είχε «βομβαρδίσει» το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τις φωτογραφίες και βίντεο της. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι αποτύπωσε με screenshot και ιδιαίτερες στιγμές που υπήρξαν μεταξύ τους σε βιντεοκλήση! Με τρόμο διαπίστωσε πως όσα της είπαν ήταν, δυστυχώς, πέρα για πέρα αλήθεια, καθώς είδε με τα ίδια της τα μάτια ότι πράγματι ο νεαρός είχε στείλει σε ομάδα στο facebook αλλά και σε τρεις ομάδες στο Messenger τόσο το βίντεο όσο και τις φωτογραφίες της. Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», σε αυτές τις ομάδες στέλνουν φωτογραφίες χρήστες είτε για εκδίκηση είτε για να περηφανευτούν ότι «έριξαν» κάποια κοπέλα.



Η κοπέλα υπέστη νευρικό κλονισμό, και μάλιστα απευθύνθηκε σε παιδοψυχολόγο για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ, ενώ υπέβαλε στο αστυνομικό τμήμα μήνυση σε βάρος του πρώην της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου