Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2021

Θεσσαλονίκη – Θρίλερ με τον θάνατο 22χρονης: Μαρτυρία-σοκ από γυναίκα που τη βρήκε μετά την πτώση





Μαριος Καλογερόπουλος

Πληθαίνουν τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου της 22χρονης στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.


Γυναίκα η οποία βρήκε την 22χρονη μετά την πτώση της μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε τα λόγια που της είπε η άτυχη κοπέλα.

Όπως είπε αρχικά αυτό που άκουγε την κοπέλα να φωνάζει στις 23:15 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν «παιδιά, παιδιά» και γι’ αυτό, όπως εξήγησε, δεν πήγε να την βοηθήσει.


«Δεν φώναζε βοήθεια. Αν φώναζε σε βοήθεια θα είχα πάει» δήλωσε η γυναίκα που έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία για την υπόθεση.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όμως, όταν στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί, η γυναίκα πήγε μαζί τους στο σημείο που είχε πέσει η άτυχη κοπέλα η οποία ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

«Την ρώτησα "μόνη σου ήσουν εδώ;" και μου απάντησε δύο φορές "μόνη, μόνη"». «Μου έλεγε πονάει η κοιλιά μου» πρόσθεσε η γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη είχε υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στα άκρα με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρει στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.
Τι υποστηρίζει η οικογένειά της

Ο πατέρας της 22χρονης υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου καθώς υποπτεύεται ότι η κόρη του έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας και ζητά να αναλάβει την υπόθεση το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για να γίνει ενδελεχής έρευνα και να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, όπως αναφέρεται στη μήνυση που κατατέθηκε στο Α.Τ. Πανοράματος, το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 20.50 και 21.00 το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου. Η κοπέλα είχε μιλήσει νωρίτερα με τη μητέρα της για να συνεννοηθούν για το ρεβεγιόν που θα έκαναν σε συγγενικό τους σπίτι, λόγω της έλευσης του νέου χρόνου.

Στις 9 η μητέρα διαπίστωσε ότι έλειπε η κόρη της από το σπίτι και ότι είχε αφήσει την πόρτα ανοικτή. Αρχικά δεν ανησύχησε επειδή υπέθεσε ότι είχε πάει στο σπίτι των θείων της που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Δέκα λεπτά αργότερα η 22χρονη επικοινώνησε μέσω της εφαρμογής Instagram και η συζήτηση ήταν για την ενδυμασία που θα φορούσε για την αλλαγή του χρόνου. Στις 9.13 έκανε κλήση στο κινητό τηλέφωνο του πατέρα της ο οποίος δεν απάντησε επειδή βρισκόταν στην εργασία του ενώ στη συνέχεια ο πατέρας προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της αλλά το κορίτσι δεν απαντούσε.

Τελικά, ο πατέρας ειδοποιήθηκε από αστυνομικούς ότι η κόρη του έπεσε από ύψος 10-12 μέτρων σε οικόπεδο που βρίσκεται μπροστά σε καφέ – εστιατόριο. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» με πολλαπλές κακώσεις στην αριστερή κυρίως πλευρά αλλά και στο κεφάλι.

Το μπουφάν της κοπέλας βρέθηκε κρεμασμένο στην περίφραξη του αύλειου χώρου του καταστήματος και το κινητό της τηλέφωνο κάτω στο έδαφος χωρίς την παραμικρή αμυχή. Από τον έλεγχο που ακολούθησε στην τηλεφωνική συσκευή της κοπέλας δεν εντοπίστηκαν φωτογραφίες του τοπίου όπου υποτίθεται ότι πήγε να φωτογραφηθεί καθώς το σημείο έχει θέα σε όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στη μήνυση αναφέρεται και ότι: Για την είσοδο στον περιφραγμένο χώρο κάποιος πρέπει να υπερπηδήσει μια αυλόπορτα ύψους 1,80 μέτρων ενώ υπάρχει προστατευτικό τζάμι, ύψους 1,5 μέτρου, στην άκρη της συγκεκριμένης βεράντας του καταστήματος και είναι δύσκολο μια κοπέλα μετρίου αναστήματος όπως ήταν η 22χρονη να πέσει από απροσεξία στο κενό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου