Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2021

«Ο προπονητής με απειλούσε ότι θα με σκότωνε αν μιλούσα»...




Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον εφιάλτη που βίωσε η 11χρονη αθλήτρια στα χέρια του 38χρονου προπονητή της, έρχονται στο φως, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη... δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.


Πιο συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος προπονητής φέρεται να απειλούσε την κοπέλα για τη ζωή της όπως και τα μέλη της οικογένειάς της. Με αυτό τον τρόπο προσπάθησε να τους εξαναγκάσει ώστε να μην μιλήσουν στις αρχές για τη σεξουαλική κακοποίηση στην οποία είχε υποβάλλει την 21χρονη σήμερα κοπέλα.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 38χρονος απειλούσε το ανήλικο τότε κορίτσι ότι θα το σκοτώσει ή θα καταστρέψει την οικογένειά της. Παρ’ όλα αυτά το 2013, η νεαρή γυναίκα αποφάσισε μαζί με τους γονείς της κι έναν ακόμη αθλητικό παράγοντα να μιλήσουν στην Αστυνομία. Εκεί όμως ο διοικητής φέρεται να τους συνέστησε να μη μπουν στον «κυκεώνα» των μηνύσεων για να μην υποστεί εκ νέου ψυχική οδύνη η νεαρή κοπέλα.


Το αποτέλεσμα ήταν πάντως ο κατηγορούμενος πλέον προπονητής να απολυθεί από το Όμιλο και έκτοτε να εξαφανιστεί. Από τότε η 21χρονη σήμερα αθλήτρια προσπαθούσε να σβήσει τις μνήμες από τα όσα υπέστη.



Βλέποντας όμως τη Σοφία Μπεκατώρου να καταγγέλλει το δικό της βιασμό, την αναζήτησε μέσω του facebook. Της έστειλε μήνυμα και συναντήθηκαν. Κατόπιν η 21χρονη αθλήτρια αποφάσισε να καταγγείλει κι εκείνη πως υπήρξε θύμα βιασμού από τον προπονητή της. Αμέσως κλήθηκε από τον εισαγγελέα να καταθέσει κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας. Η κατάθεσή της δόθηκε κατά τις πληροφορίες το πρωί του περασμένου Σαββάτου.



Η νεαρή γυναίκα κατέθεσε στον εισαγγελέα όλα όσα βίωσε στα χέρια του προπονητή όταν ήταν 11 ετών. Τον κατήγγειλε για σεξουαλική κακοποίησή της. Επιπλέον, η αθλήτρια φέρεται να αντέκρουσε σε κάθε τόνο τους προκλητικούς ισχυρισμούς του προπονητή της ότι υπήρξε «συναίνεση» εκ μέρους της και πως όλα συνέβησαν ενώ η ίδια ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία.


Αρκεί να σημειωθεί πως ο κατηγορούμενος προπονητής απομακρύνθηκε από τον Όμιλο το 2013 εκείνη ήταν μόλις 14 ετών...


Πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου