Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021

Ο Παύλος Πολάκης συγκρίνει την περίοδο της Ρένας Δούρου με του Γιώργου Πατούλη και “συμπεραίνει”: Τρώνε ακατάπαυστα … (“είναι ώρα να φεύγουν γιατί δεν θα μείνουν ούτε τα πόμολα από τις πόρτες!”)





Με αφορμή 3 ακόμα προγράμματα της Περιφέρειας Αττικής με τον Γιώργο Πατούλη συγκρίνει ο Παύλος Πολάκης με τα αντίστοιχα προγράμματα επί Ρένας Δούρου.

Οι συγκρίσεις είναι αποκαλυπτικές με τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, να καταλήγει:

«ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ!!

Λαέ μου δυστυχώς, αυτοί σε έπεισαν να τους ψηφίσεις……»

Αφού βέβαια σημειώνει ως συμπέρασμα:

«Τρώνε διαρκώς, τρώνε ακατάπαυστα, τρώνε και τελειωμό δεν έχουν ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, που εμείς αξιοποιήσαμε και διαφυλάξαμε!!»

Διαβάστε την ανάρτησή του στο facebook:

«Όπως είχα υποσχεθεί χθες βράδυ:

Ορίστε ΤΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ (βρήκα άλλη μια από χθες βράδυ)που έστησε η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ όπου η διασπάθιση δημοσίου χρηματος φτάνει σε αστρονομικά επίπεδα.

1) Έργο «διαχείρισης κυκλοφορίας περιφέρειας Αττικής». Επι Δούρου το έργο κατακυρώθηκε με με 3.600.000 ευρώ.

Επι ΠΑΤΟΥΛΗ το έργο κατακυρώθηκε με 5.700.000!!! Ακόμα και αν δεχτούμε πως έχει πρόσθετες υπηρεσίες (δηλ.δυο αυτοκίνητα παραπάνω και ένα μηχανικό που τιμολογεί τις υπηρεσίες τους 1.200.000 ευρώ !!!!!) η διαφορά είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ευρώ από αυτά που δίνονταν επι Δούρου !!(φωτο2-3-4)

2) Η περιφερεια Αττικής του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ, προχώρησε τις προηγούμενες μέρες με κατά πλειοψηφία απόφαση της Οικονομικης επιτροπης μετά από πρόσκληση ενδιαφεροντος στην ανάθεση στην Εταιρεία κυπριακών συμφερόντων “AMANI SWISS(CYPRUS)LIMITED” της προμήθειας 107.000 περίπου rapid-test για τον κορωνοϊό ΠΡΟΣ 9,26 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΝΑ .Συνολικο ύψος δαπάνης περίπου 1.000.000 ευρώ.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΤΕΣΤ;

Γιατί όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης των μελών που μειοψήφισαν:

-ΔΕΝ πληρούσε τα κριτήρια ευαισθησιας και ειδικοτητας που είχαν τεθεί στην προκήρυξη, -ΔΕΝ είναι στη λίστα των εγκεκριμένων από τον ΠΟΥ

-ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 2,80 ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ (δηλαδή 2 ευρώ και κάτι) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 9,26 ευρώ που το κατακυρώσαν!!!!!

Λεπτομέρεια:Εκπροσωπος και διαχειριστής της κυπριακής εταιρείας στην Ελλάδα ,είναι ο κυριος Θεόδωρος Καρυπιδης,γνωστός αθλητικός παράγοντας της Θεσσαλονίκης.

Φωτό 5-10)

3) ΕΜΑΘΑ (δεν έχω ακόμα τα έγγραφα ,αλλά έτσι είναι) πως Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ του κυριου ΠΑΤΟΥΛΗ,προχώρησε σε ψήφιση τετραετους προγράμματος «Τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής» με ύψος δαπάνης 9.000.000 !!!!Τωρα με την πανδημία!!!

Επι Δούρου το αντίστοιχο πρόγραμμα (που έγινε τρομερή δουλειά η οποία μπορουσε να αξιοποιηθεί και σήμερα χωρίς περαιτέρω κόστος ) ειχε ύψος 2.800.000 ευρώ !!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Τρώνε διαρκώς,τρώνε ακατάπαυστα,τρώνε και τελειωμό δεν έχουν ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ,που εμείς αξιοποιήσαμε και διαφυλαξαμε!!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ!!

Λαέ μου δυστυχώς ,αυτοί σε έπεισαν να τους ψηφίσεις……»

Πηγή:“> documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου