Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2021

«Η Μπεκατώρου δεν πουλάει...» - Η κυνική και χυδαία διαπίστωση υπεύθυνων των καναλιών και των δελτίων ειδήσεων




Σε LIVE μετάδοση


Ενδεχομένως να χαρακτηριστεί κυνική ή ακόμη και χυδαία η διαπίστωση… αλλά με όρους τηλεοπτικούς “Η Μπεκατώρου δεν πουλάει”! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι των καναλιών και ειδικότερα των δελτίων ειδήσεων… Το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης και....κακοποίησης, όπως αναδείχθηκε τις τελευταίες ημέρες στην επικαιρότητα (από την τηλεόραση) δεν “τραβάει” σε τηλεθέαση όπως θα συνέβαινε με ένα έγκλημα πάθους ή κάποιο άλλο αστυνομικό ή κοινωνικό θέμα! Με λίγα λόγια δεν είναι θέμα για υψηλές τηλεθεάσεις.

Και αυτό διότι η ιστορία δεν είναι σημερινή, αλλά αντίθετα έχει συμβεί πριν πολλά χρόνια, οι “πρωταγωνιστές” (θύμα και θύτης) δεν έχουν τη λάμψη των αντίστοιχων ιστοριών (MeToo) που αποκαλύφθηκαν στην Αμερική από ηθοποιούς του Hollywood και παραγωγούς και τέλος τα περισσότερα αδικήματα (που καταγγέλλονται) έχουν παραγραφεί!

Επιπλέον οι ιστορίες που έρχονται στο φως – σχεδόν όλες, είναι κοινής λήψης, με αποτέλεσμα να μη δημιουργούνται όροι για αποκλειστικά και πρωτιές… Δυστυχώς αυτή είναι η “τηλεοπτική” αλήθεια (και πραγματικότητα), είτε αρέσει είτε όχι! Παρόλα αυτά το θέμα (ελληνικό MeToo) “παίζει” στις πρώτες θέσεις των δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών…

ΠΗΓΗ: enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου