Σάββατο, Ιανουαρίου 16, 2021

«Ο ηλίθιος και η γυναίκα του κάνουν δουλειές ενώ...» - Δεν έχει προηγούμενο η επίθεση του Τράγκα στον Μητσοτάκη με αποκαλύψεις για ΣΚΑΪ και πλαστά στοιχεία





Δεν έχει προηγούμενο η επίθεση του Γιώργου Τράγκα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Διαβάστε το άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου που δημοσιεύτηκε στο crashonline.gr:

Όταν ήρθε το μνημόνιο στην πατρίδα μας η πείνα που έφερε έσπρωξε στην πλατεία Συντάγματος χιλιάδες αγανακτισμένους πολίτες, που έχασαν τις δουλειές τους, τις περιουσίες τους, το βιοτικό επίπεδό τους. Οι δυνάμεις κατοχής σε συνεργασία με τον πολιτικό κόσμο της χώρας μας ονόμασαν τους αγανακτισμένους «εξτρεμιστές», «γραφικούς», «αναρχικούς», «ακροδεξιούς». Χρειάστηκαν...πράκτορες μυστικών υπηρεσιών να κάψουν αθώους ανθρώπους μέσα στο υποκατάστημα της Marfin, για να εκκενωθεί η πλατεία Συντάγματος.

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας, ο ΣΚΑΪ, και οι υπερασπιστές του συμφώνου κατοχής του μνημονίου, έριξαν μια βαριά σκιά ενοχής σε όλους τους διαμαρτυρόμενους, πεινασμένους και ανέργους, και τους κατηγόρησαν ως ηθικά υπεύθυνους για τη δολοφονία των αθώων στη Marfin. Δηλαδή τους κατηγόρησαν για το ιδιαζόντως ειδεχθές έγκλημα που διέπραξαν οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών.

Σήμερα, προκειμένου, δια της απειλής του υπαρκτού ιού, να επιβάλουν τον έλεγχό τους στους πεινασμένους και εξουθενωμένους πολίτες, χαρακτηρίζουν όλους τους διαμαρτυρόμενους για την εξαθλίωση και τα μαζικά εγκλήματα κατά της κοινωνίας, «τρομοκράτες», «συνωμοσιολόγους», «αρνητές της μάσκας και των εμβολίων», και «ψεκασμένους». Ήδη οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, φοβούμενες μαζικές εξεγέρσεις λόγω ακραίων μέτρων και lockdown στη Γερμανία, άρχισαν να σπείρουν πληροφορίες ότι ενδέχεται να υπάρχουν τρομοκρατικά χτυπήματα. Δηλαδή από τώρα χαρακτηρίζουν τα λαϊκά ξεσπάσματα τόσο στη Γερμανία όσο και στις άλλες περιοχές τρομοκρατικές εκδηλώσεις. Αυτή είναι η νέα μορφή του σύγχρονου ναζισμού στη γερμανοκρατούμενη Ευρώπη. Η κατάσταση βολεύει ιδιαίτερα τη σκλήρυνση της πολιτικο-οικονομικής ελίτ απέναντι στις μάζες των εκατομμυρίων πολιτών, που τους θέλουν χωρίς ατομικά δικαιώματα, χωρίς συνταγματικά δικαιώματα και μέσα σε ατμόσφαιρα και κανόνες «υγειονομικής δικτατορίας».

Κοχλάζει ολόκληρη η Ευρώπη. «Βράζει» η Ελλάδα από οργή εναντίον των ακραίων μέτρων που επιβάλλονται σε εκατομμύρια πολίτες για έναν μεταδοτικό ιό πνευμονίας. Όλοι έχουν καταλάβει, ή τουλάχιστον η πλειοψηφία των ανθρώπων, τι συμβαίνει με τα lockdown και ποιοι κερδίζουν δισεκατομμύρια σε βάρος του μεγαλύτερου μέρους της ανθρωπότητας που δυστυχεί και σπρώχνεται στο φάσμα της ανέχειας, στη μείωση του προσδόκιμου ζωής και στον θάνατο.

Δικαστές του Περού συνέταξαν μια έκθεση με την οποία κατηγορούν τον Μπιλ Γκέιτς, την Big Pharma, την Silicon Valley και όλους εκείνους που τριπλασίασαν τις μυθώδεις περιουσίες τους. Οι δικαστές του Περού, όπως και άλλοι σε ολόκληρο τον πλανήτη, κατηγορούν ευθέως τα «εγκληματικά κέντρα», όπως τα χαρακτηρίζουν, για τις εμφανείς πλέον επιδιώξεις τους να υποβάλλουν σε καθολικούς και αλλεπάλληλους εμβολιασμούς δισεκατομμύρια ανθρώπους. Με τα θανατηφόρα ηλεκτροσόκ, το lockdown στην οικονομία και σε όλες τις μορφές των ανθρώπινων δραστηριοτήτων επιβάλλουν τον δικό τους έλεγχο και έναν απάνθρωπο τρόπο ζωής.

Εδώ στην Ελλάδα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτελειώνει την εθνική οικονομία και ενταφιάζει εκατομμύρια μεσαίους και μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Εγκληματίες, ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί όλης αυτής της «γενοκτονίας» των Ελλήνων πολιτών, όλου αυτού του οικονομικού αφανισμού, είναι οι καθηγητές γιατροί Τσιόδρας, Σύψας, Γώγος, Μαγιορκίνης, Τσαγκρής όπως και οι πολύχρωμες φιγούρες της μη λοιμωξιολόγων, όπως της κυρίας Ματίνας Παγώνη, και άλλων θορυβωδών τηλεαστέρων που από τις 6 το πρωί «βομβαρδίζουν» εγκληματικά το μυαλό των Ελλήνων με μηνύματα τρόμου και πανικού. Από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, οι «εγκληματίες» αυτοί δολοφονούν τις ζωές εκατομμυρίων υποστηρίζοντας ότι σώζουν ζωές, ενώ άλλα λένε τη Δευτέρα, άλλα την Τρίτη και άλλα την Τέταρτη. Μιλάνε σε αδαείς και δυστυχισμένους πολίτες για το ιικό φορτίο που ανιχνεύεται στα κακά των πεινασμένων και τρομαγμένων συμπολιτών τους.

Έτσι κι αλλιώς ο Μητσοτάκης κατέστρεψε την Ελλάδα για πολλά χρόνια μπροστά. Έτσι κι αλλιώς ένας πολιτικά ηλίθιος, που νομίζει ότι κάνει τη διαφορά, κατέκαψε το μέλλον αρκετών επόμενων γενεών. Σε αυτό, όμως, τον βοήθησαν άνθρωποι που έδωσαν τον όρκο του Ιπποκράτη. Ο Τσιόδρας πρωταγωνιστής της αγοράς των εμβολίων H1N1, συνέβαλε στον αφανισμό εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών. Το ίδιο και η απεχθής μορφή του καθηγητή Σύψα, ο οποίος ανοιγοκλείνει τις χαλασμένες οδοντοστοιχίες του ενώπιον της τηλεοπτικής κάμερας ξεφουρνίζοντας αερολογίες. Ίδια ευθύνη έχει ο Μαγιορκίνης, ο τσεπώσας 750.000 ευρώ, όπως και οι υπόλοιποι που, για διάφορους δικούς τους ωφελιμιστικούς λόγους, ηδονίζονται να βγαίνουν τρεις και τέσσερις φορές την ημέρα στα παράθυρα της τηλεόρασης, «παγώνοντας» τις ψυχές και τις καρδίες των ανθρώπων.

Η πρώτη αιτία θανάτου, η φτώχεια είναι ήδη στη χώρα μας. Ήδη σοβούν και ακολουθήσουν εικόνες πραγματικής κατοχής. Όλοι καταλαβαίνουν πλέον τι συμβαίνει. Ο άνους και άχρηστος συνεργάτης του Μπιλ Γκέιτς, και κυρίως υπηρέτης του Βερολίνου άνευ ουδεμίας αντιστάσεως του συνόλου της αντιπολίτευσης, αποτεφρώνει την εθνική οικονομία, το εθνικό κουράγιο, τις ελπίδες ολόκληρου του πληθυσμού ακριβώς στα 200 χρόνια από την επέτειο της Επανάστασης.

Είναι τόσο φανερό ποιους βολεύει και ποιους συμφέρει αυτή η πολιτική. Εκατομμύρια Έλληνες, με λουκέτα στις επιχειρήσεις τους, με κατεβασμένα τα ρολά στα μαγαζιά και στις εταιρείες που δουλεύουν, συνωστίζονται μέσα στον Σκλαβενίτη, μέσα στις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ του Βασιλόπουλου, του Βερόπουλου, του Μασούτη και των άλλων εφοδιαστικών αλυσίδων. Εκατομμύρια Έλληνες αναρωτιούνται γιατί εκεί δεν υπάρχει ο ιός και υπάρχει στο κατάστημα από το οποίο προσπαθούν να ζήσουν!

Ο ηλίθιος και ο πολιτικά ηλίθιος και άχρηστος, ο έχων στενές σχέσεις με τα ιδρύματα Σόρος, Γκέιτς, και με την Big Pharma, ο υπηρέτης και καθοδηγούμενος από την κυρία Μέρκελ, ο μη ψελλίσας ποτέ κάτι για τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο που μας χρωστάνε οι Γερμανοί, εξυπηρετεί ολοφάνερα τα μεγάλα συμφέροντα και την ελίτ των Αθηνών. Εξυπηρετεί ό,τι του πούνε οι μεγάλοι όμιλοι πετρελαίων, ό, τι του πουν οι μεγάλες τσέπες που θέλουν τη ΔΕΗ και ό,τι έχει απομείνει στο κράτος. Εξυπηρετεί όλες τις εταιρείες πληροφορικής, και κάνει ό,τι μπορεί για να αφήσει αγράμματα τα παιδιά μας με τηλεκπαίδευση, προκειμένου να κερδίσουν βουνά από χρυσάφι οι κολλητοί και συναλλασσόμενοι μαζί του. Δεν υπάρχει δουλειά που να γίνεται στο πολυπτωχευμένο ελληνικό κράτος και να μην τη «μυρίζει» αυτός και οι δικοί του άνθρωποι.

Όλοι πλέον έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει. Γιατί απαγορεύτηκαν οι συναθροίσεις, οι συγκεντρώσεις, οι πορείες, οι εργατικές διεκδικήσεις, η ελευθερία της έκφρασης, η Εκκλησία, η κοινωνική συναναστροφή έστω και με αποστάσεις δύο ή τριών μέτρων, τα θέατρα, τα γήπεδα, και οτιδήποτε αφορά την ανθρώπινη κανονικότητα.

Ο ιός υπάρχει αλλά είναι «όπλο» και εργαλείο για τον έλεγχο του πληθυσμού, την προώθηση μιας διεθνούς διακυβέρνησης, της οικονομικής διακυβέρνησης και ενός γενικευμένου ελέγχου της δυτικής κοινωνίας. Οι αντιδρώντες θα κηρυχθούν «αναρχικοί τρομοκράτες». Οι πεινασμένοι, οι άνεργοι, και οι μη συναινούντες στα φασιστικά μέτρα εξαθλίωσης της πλειοψηφίας των πολιτών, θα κηρυχθούν «μιάσματα» και θα κατηγοριοποιηθούν αρχικά ως μη εμβολιαζόμενοι.

Σε λίγο ο υπηρέτης της Καγκελαρίας, ο άχρηστος, θα μιλήσει για την νέα οικονομική βοήθεια που θα πάρουμε από τους φίλους Γερμανούς ή χάρη στους Γερμανούς από την γερμανοκρατούμενη Ευρώπη. Αυτή η βοήθεια θα είναι τα νέα δεσμά. Η πρόσθετη δουλεία, το νέο μνημόνιο που θα έρθει, επειδή ο κορονοϊός, αυτή η μεταδοτική πνευμονία, προκάλεσε μεγάλα πλήγματα στην οικονομία. «Σώσαμε ζωές» θα πει ο Μητσοτάκης φέρνοντας μνημόνιο, πρόωρες κάλπες και αλλαγές συνόρων.

Ο άνους και υπερβούλιμος υλοποίει όλες τις οδηγίες του Βερολίνου με απόλυτη αφοσίωση, τυφλή πίστη και ανθελληνικό πάθος. Από τότε που ανέλαβε, δεν είπε ούτε μια κουβέντα για τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο. Εξακολουθεί να έχει σχέσεις με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο και τα παλαιά στελέχη της Siemens. Έστησε δουλειές με τον Μπιλ Γκέιτς και τον Σόρος. Έβαλε μπροστά του όλους τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου των εμβολίων H1N1, τους οποίους τώρα θέλει να καλύψει λέγοντας ότι αυτός πήρε τη σκληρή απόφαση να κλείσει την οικονομία.

Όσοι με διαβάζετε πρέπει να ξέρετε ότι χάσατε τη δουλειά σας εξαιτίας του Μητσοτάκη. Δεν έχετε να πληρώσετε τις ανάγκες σας εξαιτίας του Μητσοτάκη. Υποφέρετε βλέποντας το λουκέτο στην επιχείρησή σας εξαιτίας του Μητσοτάκη. Όσοι με διαβάζετε πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι χάσατε τις δουλειές σας, όχι εξαιτίας του covid19, αλλά εξαιτίας του Τσιόδρα, του Σύψα, του Μαγιορκίνη, του Μόσιαλου, της Παγώνη, του Γώγου και όλων εκείνων που έγιναν τηλεοπτικοί αστέρες αγνοώντας επιδεικτικά ότι αυτά τα ακραία μέτρα θα έφερναν περισσότερος θανάτους, μεγαλύτερή δυστυχία και μείωση του προσδόκιμου ζωής. Είναι εγκληματίες άξιοι να κάτσουν στο σκαμνί για όσα ήρθαν και έρχονται σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Όσοι με διαβάζετε πρέπει να ξέρετε ότι οι κύριοι λοιμωξιολόγοι γνωρίζουν από τη μελέτη των στοιχείων της ιστοσελίδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ότι ο κορονοϊός έχει μηδαμινή θνησιμότητα. Τα καρδιαγγειακά νοσήματα, ο καρκίνος, το Αλτσχάιμερ και οι μορφές άνοιας, τα εγκεφαλικά, σκοτώνουν εκατομμύρια εκατομμυρίων κάθε χρόνο. Πρώτη αιτία θανάτων η φτώχεια. Το λέει ο ΠΟΥ, και όχι εγώ. Το λέει ο ΟΗΕ, και όχι εγώ. Παρόλα αυτά, με δόλιες οδηγίες, με τσουβάλια λεφτά που φαίνονται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, με εμφανή προώθηση συμφερόντων πολυεθνικών εταιριών, έκλεισαν τις δουλειές των Ελλήνων. Δημιουργήσαν μια στρατιά τριών εκατομμυρίων ανέργων. Έκλεισαν στην κυριολεξία το ένα τρίτο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Και πολλοί φοβούνται ότι μια στις δυο επιχειρήσεις θα κλείσει από τον νεκροθάφτη του έθνους, το μεγάλο εθνικό όνειδος, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτός, η σύζυγος του, τα μέλη της οικογενείας του, κάνουν δουλειές. Αυτό φαίνεται από όλες τις επαφές του. Την ώρα που οι πολλοί πεθαίνουν!΄

Lockdown με πλαστά στοιχεία

Πυκνώνουν οι αποκαλύψεις ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέβαλε και επιβάλει lockdown, δηλαδή εξαφανίζει οικονομικά ολόκληρες περιοχές με πλαστά στοιχεία. Ήδη βγαίνουν εκλεγμένοι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και καταγγέλλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ομάδα των λοιμωξιολόγων ότι με περασμένα πλαστά στοιχεία για δήθεν κρούσματα και αύξηση του ιικού φορτιού, επέβαλαν και επιβάλουν lockdown, δηλαδή τον οικονομικό θάνατο σε διάφορες περιοχές.

Η διακεκριμένη καθηγήτρια της επιδημιολογίας, η κυρία Αθηνά Λινού, επεσήμανε ότι κλείνουν περιοχές της χώρας χωρίς να υπάρχουν στοιχεία κρουσμάτων. Ήδη πυκνώνουν τα στοιχεία για εγκληματικές αμέλειες και δόλια πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση δια του κυρίου Αρκουμανέα και του κυρίου Χαρδαλιά. Η Κοζάνη, τα Τρίκαλα και άλλες περιοχές νέκρωσαν οικονομικά χωρίς να υπάρχουν τεκμηριωμένα στοιχεία. Η καθηγήτρια επιδημιολογίας η κυρία Αθηνά Λινού μιλώντας στο MEGA τόνισε ότι η χώρα μας υπολείπεται στα θέματα διαφάνειας της πανδημίας. Είναι προβληματικό, είπε, ότι χωρίς να έχουμε τα απαραίτητα στοιχεία κρουσμάτων κλείνουν περιοχές. Είναι γεγονός ότι τόσο αυτή η κυβέρνηση όσο και ο πρωθυπουργός προκάλεσαν «ολοκαύτωμα» της εθνικής οικονομίας και «σκότωσαν» τη χώρα επιβάλλοντας γενικά ή τοπικά lockdown, χωρίς τα απαραίτητα ή με πλαστά στοιχεία.

Ήδη Ευρωπαϊκές χώρες τον καταγγέλλουν ως ρατσιστή και απάνθρωπο για τις απόψεις του περί ταξιδιωτικού διαβατηρίου. Ο Ρουμάνος Πρόεδρος απέρριψε όλες τις εισηγήσεις του και οι εκπρόσωποι του γερμανικού τουριστικού κλάδου αντέδρασαν αρνητικά απέναντι σε όσα τερατώδη λέει για τον διαχωρισμό πολιτών με διαβατήρια εμβολίων. Ο Έλληνας ανθέλληνας πρωθυπουργός επιβάλλει στην Ελλάδα όσα τον διατάσσει η Μερκελική Γερμανία. Αλλά και οι οικονομικές επαφές του με διάφορα ανθελληνικά και κερδοσκοπικά κέντρα, όπως το ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς και το ίδρυμα Τζωρτζ Σόρος.

Ενώ ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων της Νορβηγίας αναφέρει και ανακοινώνει επίσημα 23 θανατηφόρα περιστατικά μετά τον εμβολιασμό με εμβόλια της Pfizer/BioNTech, στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης ζητάει το «σφράγισμα» των πολιτών με διαβατήριο εμβολίων. Σε μια χώρα με οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα, σε μια χώρα που οι θάνατοι περνάνε τις γεννήσεις, ένας χειραγωγούμενος σπρώχνει αλόγιστα και εκβιάζει τον πληθυσμό να προβεί σε καθολικό εμβολιασμό διαχωρίζοντας τους πολίτες σε «καθαρούς» και «ακάθαρτους».

Η Κίνα διέγραψε όλες τις 300 μελέτες της Κινέζας ιολόγου που «μαγείρευε» ιούς στο κρατικό εργαστήριο της Ουχάν. Και αυτό φυσικά γίνεται γιατί διερευνάται από επιτροπή πώς διέφυγε ο ιός από την Κίνα και διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο.

Τα μεγάλα διεθνή έντυπα αλλά και το διαδίκτυο κατακλύζονται πλέον από πληροφορίες για τις σχέσεις των αφεντικών της Silicon Valley, δηλαδή του twitter, του Facebook, του YouTube, του Γκέιτς και της Microsoft με την Big Pharma, τις εταιρίες εμβολίων και τους Κινέζους που ήθελαν να ανατρέψουν οπωσδήποτε τον Τραμπ. Υπάρχει πλέον εμφανής σύνδεση που δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Υπάρχουν οι έρευνες για την απόδραση του ιού.

Υπάρχει ο εμφανής αποκλεισμός από το διαδίκτυο όσων αντιδρούν στα lockdown και στο «ολοκαύτωμα» της διεθνούς οικονομίας. Υπάρχει η απίστευτη συσσώρευση πλούτου εκ μέρους των κροίσων του διαδικτύου, των πολυεθνικών των φαρμάκων και των ανεφοδιαστικών αλυσίδων. Είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού η σχέση του Facebook, του twitter, της Microsoft με την κυρία Μέρκελ και τις φαρμακευτικές εταιρίες οι οποίες ουσιαστικά ανήκουν στον Μπιλ Γκέιτς και στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων.

Ο ιός υπάρχει και χρησιμοποιείται ως επιβολή διεθνούς ελέγχου των πληθυσμών, καταπίεσης και στροφής της οικονομίας και της κανονικότητας της ζωής των ανθρώπων που ωφελεί μόνον συγκεκριμένες τσέπες. Κάποιοι θέλουν τον έλεγχο του πλανήτη και την πλήρη απομύζηση των οικονομικών πόρων του, με αποτέλεσμα τα πλήθη να βρίσκονται σε ηφαιστειακή έκρηξη και διάφορες κυβερνήσεις που δεν ανήκουν στο λόμπι των αφεντικών του Μητσοτάκη να αντιδρούν για τον αρρωστημένο έλεγχο που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην πολιτική.

Ο Μητσοτάκης είναι υπηρέτης των Γερμανών και ελεγχόμενος απόλυτα από την καγκελαρία του Βερολίνου. Είναι εμφανώς συναλλασσόμενος με εταιρίες που κέρδισαν δισεκατομμύρια από τα lockdown, το σύνολο των πολιτικών επιλογών του ευνοεί αυτούς τους δισεκατομμυριούχους και όχι τον Ελληνικό λαό.



Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΚΑΙ
Γιώργος Τράγκας
Share Tweet Mail To


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ατελείωτος ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ Μητσοτάκη - Αποχώρησε με το θίασό του από τη Βουλή επειδή έχει μετοχές σε εταιρεία



ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου