Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2021

Την… αγιογραφία της Προέδρου ανέλαβαν τα Μέσα του εφοπλιστή, εκδότη, καναλάρχη!






Να μη μπλέκουν στις μεθοδεύσεις τους, τους Εύζωνες!


Η Πρόεδρος από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Προεδρικό, σκανδάλισε τους Έλληνες με την ανατρεπτική θεώρηση του ρόλου της και του τι αυτός πρεσβεύει. Ενδεικτικό του αναθεωρητισμού που την διακατέχει οι πρωτοφανείς αποφάσεις της για την εξαφάνιση της Ελληνικής Σημαίας. Την ίδια τύχη είχαν και τα καριοφίλια!


Όμως στον αντίποδα των δικαιολογημένων αντιδράσεων, βρέθηκαν συγκεκριμένοι κύκλοι που επιχειρούν να «ξεπλύνουν» την Πρόεδρο, κάνοντας την… αγιογραφία της! Και επιχειρώντας να κάνουν το άσπρο μαύρο, λες και δεν έχουμε μάτια να δούμε!

Στην πρωτοκαθεδρία η ιστοσελίδα του εφοπλιστή, εκδότη, καναλάρχη που ανέλαβε υπηρεσία. Έτσι το in.gr δημοσίευσε το παρακάτω… παραπολιτικό, χαρίζοντάς μας στιγμές γέλιου (και… γελοίου):

«Επειδή υπήρξε ένα είδος αναταραχής από νοσταλγούς του παρελθόντος ότι δήθεν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφαίρεσε από το γραφείο της τη σημαία με το εθνόσημο, έχω επιπλέον (από όσα σας είχα αποκαλύψει) να σας πω και τούτα: Η σημαία, η οποία ήταν δημιούργημα του πρώην Προέδρου Προκόπη Παυλόπουλου, δεν έχει εξαφανιστεί. Απόδειξη ότι εμφανίστηκε στην Προεδρική Φρουρά, όχι ως σημαία της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αλλά ως μια σημαία που έχει πάνω της το εθνόσημο. Και τίποτα άλλο.

Στη θέση της σημαίας στο Προεδρικό Μέγαρο εμφανίστηκαν τα δώρα που έχουν προσφέρει στην Πρόεδρο οι άνδρες της Προεδρικής Φρουράς. Το κεντημένο στο χέρι γιλέκο της στολής ευζώνων και ένα αυθεντικό τσαρούχι, που η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τοποθέτησε στο γραφείο της τιμώντας την Προεδρική Φρουρά. Δεν χρειάζεται να σας πω, είναι πλέον γνωστό ότι η στολή των ευζώνων κατασκευάζεται μέσα στο στρατόπεδο από ειδικευμένους τεχνίτες και το κάθε τσαρούχι ζυγίζει περίπου 1,5 κιλό. Μέσα στη σόλα, το τσαρούχι έχει τουλάχιστον 60 καρφιά για να μην γλιστρούν ο εύζωνες»!

Πολύ κακή υπηρεσία προσφέρει στην Πρόεδρο το διαδικτυακό Μέσο του εφοπλιστή, εκδότη, καναλάρχη που ονειρεύεται να γίνει Μπερλουσκόνι!

Να βάλει πίσω στην θέση τους τα καριοφίλια η Σακελλαροπούλου και να μην πιάνει κανένας στο στόμα (και την πένα του) τους Εύζωνες, μπλέκοντάς τους στα σχέδιά τους… Διότι ελοχεύει ο κίνδυνος να τους πάρουν με τα τσαρούχια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου