Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2021

Δίνει “πόνο” η Ακρίτα θυμίζοντας στο Μητσοτάκη τα “γραφικά στοιχεία” και τους “θύλακες ακροδεξιάς” στα συλλαλητήρια με φωτογραφίες Βορίδη, Άδωνι, Σαμαρά, Μαρέβας




Με μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών υπενθυμίζει η Έλενα Ακρίτα ποια ήταν τα “γραφικά στοιχεία” και οι “θύλαξες της ακροδεξιάς” που ανέφερε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και ευτυχώς που υπάρχουν και οι φωτογραφίες ως αποδεικτικά στοιχεία για το ποιοι νεοδημοκράτες πήγαιναν και στήριζαν τα συλλαλητήρια…

Εννοείται πως στην ανάρτησή της δημοσιεύει και φωτογραφίες όπου εμφανίζονται ο Μάκης Βορίδης, νυν υπουργός Εσωτερικών, ο Άδωνης Γεωργιάδης, νυν υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Θάνος Πλεύρης, νυν αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βεβαίως ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς όπως και η ίδια η σύζυγος Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Δείτε την ανάρτησή της:

Ο Μητσοτάκης είπε σήμερα στη Βουλή ότι ‘αρκετά γραφικά στοιχεία’ και ‘θύλακες της ακροδεξιάς’ συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Οι φωτογραφίες άσχετες με το θέμα.

πηγή: documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου