Παρασκευή, Ιανουαρίου 15, 2021

Survivor: Θα παραμείνει ή όχι η Κάτια στο παιχνίδι; (video)





Ποιο θα είναι το επαγγελματικό μέλλον της Κάτιας σε περίπτωση που φύγει από το παιχνίδι;


H νέα αδιαθεσία της Κάτιας Ταραμπάνκο έχει στερήσει ενδεχόμενες νίκες από την ομάδα των Διασήμων.


Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό από τον παρουσιαστή του Survivor Γιώργο Λιανό, το νεαρό μοντέλο χρειάστηκε να μεταφερθεί και πάλι στο νοσοκομείο λόγω ενός αυτοάνουσου νοσήματος που φαίνεται να μην υποχωρεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Κάτια θα βγει σήμερα, αλλά άγνωστο παραμένει αν θα μπορέσει να επιστρέψει στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά προτού ληφθεί η οποιαδήποτε απόφαση, θα μεταβεί στο ξενοδοχείο της περιοχής.

Βέβαια η παραγωγή έχει ήδη προβλέψει, αφού έχουν ήδη αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο δύο παίκτες προκειμένου να ενδυναμώσουν την ομάδα των Διασήμων, οι οποία χάνουν επανειλημμένα από τους Μαχητές. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο ένας από αυτούς να αποτελεί τον αντικαταστάτη της νεαρής παίκτριας.

Σε περίπτωση όμως που φύγει η Κάτια από το παιχνίδι, ήδη της έχει ανοιχτεί η επόμενη επαγγελματική της πόρτα. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως ξεχώρισε το νεαρό μοντέλο λόγω των καλών της επιδόσεων στα αθλήματα αλλά και λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την προορίζει για την επόμενη παρουσιάστρια του «My Style Rocks».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου