Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2021

Survivor Spoiler 23/02: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία



Θα καταφέρουν οι Μπλε να "σφραγίσουν" έναν ακόμα θρίαμβο στο Survivor; Δείτε ποιος θα είναι ο αποψινός νικητής.

Χαμός και σήμερα (23/02) στο Survivor, αφού θα δούμε το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία. Μέχρι στιγμής, οι Μπλε προηγούνται με 1-0 και να ψάχνουν ακόμη μια νίκη για να "σφραγίσουν" έναν ακόμα θρίαμβο.


Πλέον, οι ομάδες παρά τις απώλειες παλαιότερων παικτών μετά από ατυχήματα και αποχωρήσεις έχουν ενδυναμωθεί με την είσοδο νέων παικτών.


Οι τσακωμοί δίνουν και παίρνουν με τους Μπλε να σκοτώνονται συνεχώς, ενώ και οι Κόκκινοι δεν πάνε πίσω, αφού είναι όλοι εναντίον... όλων!


Τι θα γίνει απόψε

Σήμερα, Τετάρτη 23/02, ο στίβος μάχης θα πάρει φωτιά, με τους Μπλε να είναι ήδη στο 1-0 και να αναζητούν διακαώς ακόμα μια νίκη για να πετύχουν το 2-0 και φυσικά την ασυλία.

Ποιος κερδίσει λοιπόν; Οι πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο είναι κατηγορηματικές και παρά την μεγάλη προσπάθεια των Κόκκινων να πάρουν τη νίκη, οι Μπλε θα είναι οι νικητές που θα φτάσουν το 2-0 μαζί με την πολυπόθητη ασυλία.





Οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση

Μετά την ήττα, οι κόκκινοι θα κληθούν να ψηφίσουν υποψήφιους προς αποχώρηση, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για παραμονή της Ανθής Σαλαγκούδη στον Άγιο Δομίνικο, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας...

Ο σκοτωμός της Ανθής Σαλαγκούδη με τον Τριαντάφυλλο

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο, την Σοφία Μαργαρίτη και την Ανθή Σαλαγκούδη.

Ο λόγος που οι κόκκινοι παίκτες ήρθαν σε διαμάχη ήταν πως ο Τριαντάφυλλος ανέφερε ότι η Ανθή βρίσκεται στο Survivor, επειδή ο πατέρας της πληρώνει για να ψηφίζει ο κόσμος.
H απάντηση της Ανθής Σαλαγκούδη

Αυτό έκανε έξαλλη την Ανθή Σαλαγκούδη η οποία ξέσπασε εναντίον του τραγουδιστή.

"Λες ότι ο μπαμπάς μου με βοηθάει στο Survivor, κατηγορείς ότι είμαι στο Survivor λόγω του πατέρα μου, ότι με βοηθάει. Με ποιο τρόπο με βοηθάει και τι αποδείξεις έχεις;", ανέφερε η Ανθή.


Τότε ο Τριαντάφυλλος απάντησε:

"Δική μου γνώμη είναι αυτή, καλά αυτό κατάλαβες; Είναι κακό να σε βοηθάει ο πατέρας σου; Σε βοηθάει όταν πάνε για ψήφους και τέτοια είναι κακό να σε βοηθάει ο πατέρας σου;"

Μάλιστα θέση στο γεγονός πήρε και η Σοφία Μαργαρίτη η οποία υποστήριξε πλήρως την Ανθή Σαλαγκούδη και επιτέθηκε στον Τριαντάφυλλο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου