Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2021

Συρροή κρουσμάτων κορωνοϊού σε ιδιωτική κλινική του Πειραιά (video)






Περί τους δέκα νοσούντες έχουν διακομιστεί σε διάφορα νοσοκομεία της Αττικής


Περισσότερα από 70 κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν τις τελευταίες ημέρες σε ιδιωτική κλινική του Πειραιά, προκαλώντας συναγερμό στις υγειονομικές Αρχές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN TV, από τα πολλαπλά αυτά κρούσματα που εντοπίστηκαν σε ασθενείς και εργαζόμενους της κλινικής, υπήρξαν περίπου 10 περιπτώσεις όπου οι νοσούντες κρίθηκε απαραίτητο να διακομιστούν σε κλίνες covid του ΕΣΥ. Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, κάπως έτσι εξηγείται και η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στον Πειραιά, όπου μέσα σε ένα 24ωρο εντοπίστηκαν 259.

Περεταίρω πληροφορίες αναφέρουν πως από την περασμένη Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, ξεκίνησαν να διακομίζονται ασθενείς με λοίμωξη Covid-19 από την ιδιωτική κλινική Ζηλάκου στον Πειραιά σε διάφορα νοσοκομεία του ΕΣΥ. Εκείνη την ημέρα διακομίστηκε ένας ασθενής στο Αττικόν και την επόμενη τέσσερις στο Ιπποκράτειο. Το Σάββατο ζητήθηκε η διακομιδή άλλων δύο ασθενών, οι οποίοι νοσηλεύονται, πλέον, στο Τζάνειο, ενώ χθες, Δευτέρα, διακομίστηκαν ακόμη δύο ασθενείς σε Ερυθρό Σταυρό και Ασκληπιείο. Μέχρι στιγμής, δηλαδή, έχουν διακομιστεί συνολικά 9 νοσούντες.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου