Κυριακή, Φεβρουαρίου 28, 2021

Τα «καρφιά» του Λάκη Λαζόπουλου για Λιγνάδη και Κούγια μέσω των «Δέκα Μικρών Μήτσων» (video)






Με καυστική σάτιρα και με την βοήθεια των «Δέκα Μικρών Μήτσων» επέλεξε ο Λάκης Λαζόπουλος να σχολιάσει, για πρώτη φορά δημόσια, τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες γύρω από το πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη.

Σχολίασε λοιπόν με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα γεγονότα κατά την διάρκεια του ολοκαίνουργιου επεισοδίου των «Δέκα Μικρών Μήτσων» που μεταδόθηκε ζωντανά χθες βράδυ μέσω live streaming έναντι ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Σε δύο διαφορετικά σημεία του επεισοδίου αναφέρθηκε εκτεταμένα στην πολύκροτη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αποδομώντας, μέσω της σκληρής σάτιράς του, τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας στην προσπάθειά του να τον γλιτώσει από την προφυλάκιση, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί ούτε μια φορά στο όνομα του γνωστού ποινικολόγου.

Ο «επαγγελματίας ομοφυλόφιλος» και ο «μέτριος ηθοποιός»

Η αρχική αναφορά στο επεισόδιο έγινε σε μία σκηνή κατά την οποία ο Λαζόπουλος, ως Χήρα Μήτση, εξομολογείται στον παπά, που υποδυόταν ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Ο παπάς προσπαθεί να την ενημερώσει για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει κι ο Λαζόπουλος βρίσκει την ευκαιρία και σχολιάζει καυστικά τα επιχείρηματα που εξέφρασε ο Λιγνάδης, όπως αυτό του «επαγγελματία ομοφυλόφιλου», του μάρτυρα κατηγορίας που ήρθε από την Σουηδία για να καταθέσει, την εμπλοκή της όλης ιστορίας με την επένδυση στο Ελληνικό αλλά και τον χαρακτηρισμό «μέτριος ηθοποιός» που χρησιμοποίησε ο Λιγνάδης για τον Πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα, κατηγορώντας τον για ζηλοφθονία.

Σε άλλο σημείο της ίδιας σκηνής αναφέρει ο Παύλος Κοντογιαννίδης:«… Είπε ο Σουηδός ότι τον βίασε όταν ήταν μικρός. Τώρα το θυμήθηκε, απ’ τη Σουηδία και σηκώθηκε να πει ότι έγινε ότι έγινε για να αναγκαστεί η Μενδώνη να διώξει τον σκηνοθέτη που είχε διορίσει;….Μαζεύτηκαν όλοι αυτοί για να διώξουν την υπουργό Πολιτισμού. Γιατί το κάναν αυτό ξέρεις; Για να μην τελειώσει το Ελληνικό…». Και ο Λαζόπουλος απαντά όλο νόημα: «Κατάλαβα. Αυτός βίαζε παιδιά, για να σταματήσει το Ελληνικό, μετά από χρόνια που θα ξεκίναγε το Ελληνικό. Γιατί το ήξερε ότι θα σταματήσει, κι ότι μπορεί να κολλήσει και σού λέει “δεν τραβάω να βιάζω παιδιά να το ξεκολλήσουμε αργότερα;”».

Αξίζει να σημειωθεί, πως καλεσμένος του Λάκη Λαζόπουλου στο χθεσινό διαδικτυακό επεισόδιο των «Δέκα Μικρών Μήτσων» ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος, μεταμορφωμένος σε Μυρσίνη Σεβαστού, από την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες». Αναφερόμενη με στόμφο στους γιούς της λέει κάποια στιγμή στον Αστυνόμο – Λάκη Λαζόπουλο: «Ο τρίτος γιος μου έγινε επαγγελματίας ομοφυλόφιλος». «Δηλαδή άνοιξε μαγαζί για πολλά είδη ομοφυλοφιλίας;» ρωτά εκείνος με απορία. Και λαμβάνει την ξεκαρδιστική απάντηση «Βεβαίως, κάνει και εξαγωγές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου