Τρίτη, Απριλίου 13, 2021

Ο Λοβέρδος υμνητής του Σημίτη με αρχηγική εμφάνιση!


 

Ο Τσοχατζόπουλος, ο Παπαντωνίου και ο Μαντέλης δικαιώνονται στο πρόσωπο του Ανδρέα Λοβέρδου! Παίζει τα ρέστα του το σύστημα για να τον τοποθετήσει στην θέση της Φώφης Γεννηματά.


Το πολιτικό του μανιφέστο ξεδίπλωσε σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιας και έχει δηλώσει επίσημα πως θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Μιλώντας σε εκδήλωση της Πολιτικής Κίνησης Δυναμική Κοινωνία «Πολίτες με Αξιοπρέπεια», μάθαμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι συνέχεια των κομμάτων του Τρικούπη, του Ελευθέριου Βενιζέλου, του Γεώργιου Παπανδρέου, του Ανδρέα Παπανδρέου και φυσικά του Σημίτη!

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Τα πρόσωπα αυτά χάραξαν με σαφήνεια τα όρια ανάμεσα τόσο στον ιδεολογικό μας αντίπαλο, τη ΝΔ, όσο και στον υπαρξιακό μας αντίπαλο, τον ΣΥΡΙΖΑ». Μιλώντας συνεχώς για ΠΑΣΟΚ -επιστροφή στις ρίζες δηλαδή!- δήλωσε ότι πρέπει να γίνει πάλι δύναμη εξουσίας.

Αυτό που θέλει είναι τον μετασχηματισμό της σοσιαλδημοκρατίας, της Κεντροαριστεράς και του Κέντρου, το ΠΑΣΟΚ, που θα διαπνέεται από λαϊκότητα και όχι λαϊκισμό. Με τη Νέα Δημοκρατία ανακάλυψε ο Λοβέρδος πως τους ενώνει ο κοινός συνταγματικός ρεαλισμός, ενώ χαρακτήρισε τη ΝΔ κόμμα των ελίτ, «που δεν σκέπτεται, δεν μεριμνά, δεν θέλει και τελικά δεν μπορεί να εκφράσει τα λαϊκά στρώματα». Το επόμενο διάστημα θα έρθει και η ολική σύγκρουση με τη Φώφη Γεννηματά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου