Τετάρτη, Απριλίου 07, 2021

Πως ο Μελισσανίδης ισοπέδωσε τον Μαρινάκη – Χοντρό παρασκήνιο με τον δήθεν «τσιγκούνη» και τον καλό φίλο που έδωσε τις λάθος συμβουλές




Η Πυθία αποκαλύπτει

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με προσφορά στα 7 εκατ. ευρώ, έκανε δική του τη «Ναυτεμπορική», υπερτερώντας κατά πολύ μάλιστα της εκείνης του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έφτασε μέχρι τα 4 εκατ. ευρώ. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ).

Αναμφίβολα πρόκειται για επίδειξη ισχύος του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ έναντι του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, σε μία εποχή η σχέση μεταξύ έχει προσλάβει χαρακτηριστικά σφοδρής σύγκρουσης.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα ενδιαφέρον στοιχείο που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στον θρίαμβο του Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος υπέστη πανωλεθρία, και οι άνθρωποί του συζητούσαν με περιπαικτική διάθεση και διέδιδαν ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι “τσιγκούνης” και “κάβουρας” και ότι δεν θα μπορέσει σε καμία των περιπτώσεων να “χτυπήσει” τη “Ναυτεμπορική”.

Όμως διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ταπείνωσε τον Μαρινάκη. Άλλο 7 εκατ. ευρώ και άλλο 4 εκατ. ευρώ. Όλοι το καταλαβαίνουν αυτό.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο στενός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, εκδότης της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, Γιάννης Κουρτάκης, τον οποίο ο εφοπλιστής συμβουλεύεται και εμπιστεύεται τυφλά στα media, έδωσε το προηγούμενο χρονικό διάστημα εντελώς εσφαλμένες εκτιμήσεις και συμβουλές και λάθος εικόνα της αγοράς με αποτέλεσμα ο Μαρινάκης να οδηγηθεί σε συντριβή και αληθινό “Βατερλώ” που δεν έχει προηγούμενο.

Στον Πειραιά επικρατεί αναβρασμός με τον Μαρινάκη να το φυσά και να μην κρυώνει, ενώ η αντεπίθεση Μελισσανίδη λέγεται ότι θα έχει και συνέχεια.

Μείνετε συντονισμένοι…
-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου