Κυριακή, Απριλίου 11, 2021

#MasterChefGR: Οι σεφ εκθείασαν την Μαργαρίτα Νικολαϊδη κατά την αποχώρησή της ΒΙΝΤΕΟ





Την αποθέωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς - «Τιμή μου να δοκιμάσω τα πιάτα σου είσαι μαγειρική ταλεντάρα»


Σίγουρα η αποχώρηση της Μαργαρίτας Νικολαϊδη ήταν πιο δύσκολη αποχώρηση έως σήμερα στο MasterChef, αφού κανείς δεν έμεινε ασυγκίνητος.

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη αποχώρησε από το MasterChef κι όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πούνε για την ίδια, όχι μόνο για τις μαγειρικές της ικανότητες αλλά και για το ήθος που είχε σε όλη την πορεία της στον διαγωνισμό.

Oι κριτές εκθείασαν την Μαργαρίτα με τον Πάνο Ιωαννίδη να της λέει πως «έχει το έμφυτο ταλέντο να φαντάζεται τη γεύση του πιάτου της». Σε θαυμάζω γι αυτό γιατί είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να έχει ένας σεφ, εσύ το έχεις και θα πας πάρα πολύ μπροστά στη ζωή σου Μαργαρίτα πραγματικά, το αξίζεις».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν αποθεωτικός για την παίκτρια:

«Αν και προσωπικά σκέφτομαι ότι δεν θα έπρεπε να στα πω αυτά για να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα αλλά ξέρω ότι δεν είσαι από αυτά τα άτομα που παίρνουν τα μυαλά του αέρα… Ήταν τιμή μου να δοκιμάσω τα πιάτα σου, είσαι μαγειρική ταλεντάρα, αυτό που ένιωσα δοκιμάζοντας τα πιάτα σου δεν το έχω ξανανιώσει στις πέντε αυτές σεζόν που κάνουμε MasterChef, δε ξέρω τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό σου απανωτά, τι μαγειρικές εκρήξεις και που την βρίσκεις την έμπνευση από τι ταξίδια από τι εικόνες, από κάτι που έχεις ακούσει από ένα τραγούδι από μια ταινία δεν ξέρω, κάπως έτσι όμως βγαίνουν αυτά, προσωπικά σε ευχαριστώ», ήταν τα λόγια που Σωτήρη Κοντιζά.

Η Μαργαρίτα συγκινήθηκε από το εγκώμιο που της έπλεξαν οι τρεις κριτές αλλά φρόντισε να τονίσει πως για εκείνη ο Τζιοβάνι είναι ο νικητής του παιχνιδιού για εκείνη φέτος.

.



Η 27χρονη κοπέλα με το εκρηκτικό ταλέντο ζήτησε μια μεγάλη αγκαλιά από τους κριτές και έφυγε συγκινημένη από το πλατό του MasterChef 5.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου