Τρίτη, Απριλίου 13, 2021

O Καραμανλής «δεν θα προκαλέσει πρόβλημα στον Μητσοτάκη…»...(σσ τι ωραιο σενάριο...Για γέλια...Την επομενη ημέρα με τους Καραμανλικους εκτός κόμματος την εχει σκεφθει ο Μητσοτάκης;)

 




Κάθε φορά που ο Κώστας Καραμανλής συναντιόταν με κάποιον διάδοχό του στην ηγεσία της ΝΔ, τού έδινε μία στερεότυπη υπόσχεση: «Δεν έχεις να ανησυχείς καθόλου για μένα, δε θα σου δημιουργήσω πρόβλημα ποτέ», είναι η στερεότυπη φράση που έχουν ακούσει, κατά σειρά… εμφάνισης, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ωστόσο... τώρα που ο Καραμανλής, απαντώντας στον Κώστα Σημίτη τάχθηκε κατά της προσφυγής στην Χάγη για τα ελληνοτουρκικά, αλλά και τώρα που προεξοφλείται ότι δε θα στηρίξει τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία, φαίνεται ότι ο Καραμανλής δε θα… κρατήσει τον λόγο του. 

Ή, τουλάχιστον, αυτό είναι το συμπέρασμα εκ πρώτης όψεως, διότι ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός συνεχίζει να δεσμεύεται από την υπόσχεση που έδωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, όλα δείχνουν πως ο Καραμανλής, ο οποίος δε θέλει να ψηφίσει τους τρεις εφαρμοστικούς νόμους της Συμφωνίας των Πρεσπών για να μην ακυρώσει στην πράξη το «βέτο» στο Βουκουρέστι, θα παραιτηθεί από βουλευτής παραδίδοντας την έδρα του στον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν την ψηφοφορία. Μάλιστα, αν γίνει αυτό, πρόθεση του Μεγάρου Μαξίμου είναι να… εξάρει την στάση του πρώην πρωθυπουργού, ώστε να δώσει μία εικόνα σύμπνοιας και ομόνοιας και να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις της εσωκομματικής κρίσης.

πηγη matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου