Τρίτη, Απριλίου 13, 2021

#Survivorgr spoiler αποχώρηση: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι!

Survivor spoiler αποχώρηση: Έχουμε το οριστικό αποτέλεσμα για τους μπλε και κόκκινους υποψήφιους. Αυτοί οι τέσσερις προτεινόμενοι.


Survivor spoiler αποχώρηση: Τη Δευτέρα πέρασε η 1η μέρα ασυλίας στο Survivor. Αυτή είχε τους «κόκκινους» νικητές και τους «μπλε» να ψηφίζουν και να δίνουν ορθά, αγωνιστικά και αξιοκρατικά τον Κώστα Παπαδόπουλο!

Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε είτε «Μαχητές» ήταν, είτε «Μπλε» είναι ξέρουν να ψηφίζουν για το καλό της ομάδας. Την ατομική ασυλία «τσίμπησε» ο Νίκος Μπάρτζης στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ και θα πρέπει να δώσει κάποιον συμπαίκτη του…

Πάμε στα σημερινά, λοιπόν, με τη νίκη -όπως είναι ήδη γνωστό από το Sportime- να την παίρνει η «μπλε» ομάδα κι εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα! Θα πάμε το βράδυ σε συμβούλιο με την απώλεια λογικά από το βραδινό… συμβουλιο μακελειό του Ηλία Μπόγδανου, καθώς ο τραυματισμός που βλέπουμε στο τρέιλερ τον αφήνει κι εκτός συμβουλίου.

Οπότε η απουσία του στο αγώνισμα νωρίτερα σίγουρα στοίχισε αγωνιστικά στην ομάδα του, αλλά και στο συμβούλιο δεν μπορεί να ψηφίσει, να ψηφιστεί και να διεκδικήσει ατομική ασυλία. Μένουν 7 παίκτες να κινήσουν τα νήματα της ψηφοφορίας, αλλά οι «κόκκινοι» ναι μεν ψηφίζουν με αγωνιστικά κριτήρια, αλλά και πάλι κάνουν λάθος επιλογές.
Τι ψηφίζουν οι κόκκινοι

Στον τάκο θα βγουν δύο φίλοι, τώρα πως θα ψηφιστούν είναι κάπως περίεργο γιατί η κλίκα τους υπερτερεί σε άτομα με 4-3 έναντι της αντίστοιχης κλίκας. Μία άμεση λύση του προβλήματος και δικής μου σκέψης όχι πληροφορίας, είναι να έσπασε η κλίκα των «4» και να έδωσε έναν εκ των Τριαντάφυλλου ή Ελευθερίας Ελευθερίου.


Φυσικά ή ατομική ασυλία να πήγε σε Καρολίνα Καλύβα, Νικολέτα Μαυρίδη ή Γιώργο Ασημακόπουλο, όπου μόνο αυτοί θα μπορούσαν να ψηφίσουν έναν εκ των δύο παραπάνω υποψηφίων. Τώρα δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για ατομική ασυλία στους «κόκκινους» αφήνω την Γεωργία να σας ενημερώσει… Αν τα πω όλα εγώ τι θα γίνει κλέφτρα; Η αγωνιστική λογική για αυτή την εβδομάδα θα έπρεπε να λέει στους «Reds» να ψηφίσουν Νικολέτα (η οποία έχει μόνο ήττες από τότε που άλλαξαν οι ομάδες και την ενοχλούσε κατά τα άλλα η παρουσία της Μαριάνθης Κάσδαγλη) και τον Τριαντάφυλλο. Η Ελευθερία τον τελευταίο καιρό φέρνει νίκες κι ας ξεχνάει να φορέσει το κάτω μέρος του μαγιό στα αγωνίσματα!
Οι τέσσερις προτεινόμενοι

Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Μπάρτζης που κέρδισε την ατομική ασυλία δίνει τον Παύλο Γαλακτερό κι έτσι η τετράδα υποψηφίων είναι: Τριαντάφυλλος, Ελευθερία, Κώστας και Παύλος και πιστεύω ότι για 1η φορά φέτος έχουμε 25% πιθανότητες έκαστος για να φύγει ή να μείνει (όπως θέλετε ερμηνεύστε το).

Αν φύγει ο ζαχαροπλάστης οι «μπλε» θα γίνουν ακόμα πιο ισχυροί και ίσως εκεί πάρει τα πάνω του και ο Τζέιμς Καφετζής γιατί θα έχει τον Τριαντάφυλλο να επιλέγει για να παίρνει νίκες, γιατί με Σάκη Κατσούλη και Ηλία πολύ δύσκολα χαμογελάει. Αν φύγει Ελευθερία, τότε οι «κόκκινοι» παραμένουν ευάλωτοι για τους «μπλε» γιατί θα υπάρχουν ακόμα μέσα «παλτά» όπως ο Τριαντάφυλλος, η Νικολέτα και ο Ασημακόπουλος (κι ας έκανε 2 νίκες πυροτέχνημα χθες). Ίδωμεν…
Διαβάστε επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου