Σάββατο, Απριλίου 10, 2021

Αποκάλυψη Καρσιώτη για δολοφονία Καραϊβάζ: Ο γιος του πλησίασε στο σημείο ελπίζοντας πως δεν θα δει τον πατέρα του (Video)

Ο Πέτρος Καρσιώτης, στενός φίλος του Γιώργου Καραϊβάζ και νονός του παιδιού του, συγκλόνισε με την αποκάλυψή του στην «εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», το πρωί του Σαββάτου.


«Τη στιγμή της εκτέλεσης, οι δικοί του άνθρωποι τον περίμεναν να επιστρέψει στο σπίτι, δίχως να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι συνέβαινε λίγα μέτρα πιο μακριά. Έχω βαφτίσει το παιδί του, είναι τώρα 21 ετών. Ένα χρυσό παιδί με σοφό μυαλό, καθοδηγητής που έδινε συμβουλές και σε μένα. Έχει καθαρό μυαλό, μια άλλη προσέγγιση. Σπουδάζει στο Πολυτεχνείο», περιέγραψε ο αστυνομικός συντάκτης του Alpha.


«Το παιδί μαζί με τη μητέρα ήταν στο σπίτι και περίμεναν τον πατέρα χτες το μεσημέρι και δεν είχαν αντιληφθεί… Είχε τη μοναδική ελπίδα, όταν άκουσε ότι κάτι έχει συμβεί με έναν άνθρωπο και πλησίασε μέσα από τους αστυνομικούς για να δει τα ρούχα που φορούσε, είχε την ελπίδα ότι δεν είναι ο μπαμπάς του. Είχε την ελπίδα ότι δεν θα δε τα ρούχα του πατέρα του. Οι αστυνομικοί έκαναν τα πάντα για να μην τον δουν εκείνη την ώρα. Ήταν αμέριμνοι, και η σύζυγός του, η Στάθα, και ο Δημήτρης, το παιδί, επάνω στο διαμέρισμα και τον περίμεναν όπως κάθε μεσημέρι μετά την τηλεοπτική εκπομπή», είπε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου