Τετάρτη, Ιουνίου 16, 2021

“Κωνσταντίνε μου σε παρακαλώ…”! Ούτε ο Φωτήλας δεν μπορούσε να ηρεμήσει τον Μπογδάνο που φώναζε επί 10 λεπτά ζητώντας από τη Σακοράφα να του δώσει το λόγο (vid)





Επί δέκα λεπτά σχεδόν φώναζε μέσα στη Βουλή ο Μπογδάνος ζητώντας επίμονα από την προεδρεύουσα Σοφία Σακοράφα να του δώσει το λογο για να απαντήσει στον Θανάση Παφίλη του ΚΚΕ επί προσωπικού!


Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του στο documentonews.gr ο Άγγελος Προβολισιάνος, ο πρώην παρουσιαστής του ΣΚΑΙ και νυν βουλευτής της ΝΔ φώναζε στην Σ.Σακοράφα “αυθαιρετείτε” ζητώντας να πάρει το λόγο κι ενώ ο ομόσταυλός του Ιάσωνας Φωτήλας ήταν στο βήμα και περίμενε να αρχίσει την ομιλία του.

“Δεν θα σας δώσω το λόγο, δεν θα ανοίξουμε συζήτηση” ήταν η σταθερή απάντηση της προεδρεύουσας, με τον βουλευτή της ΝΔ να φωνάζει ακόμα περισσότερο και να την κατηγορεί ότι καταστρατηγεί τον κανονισμό της Βουλής!

“Κωνσταντίνε μου, σε παρακαλώ…” επαναλάμβανε αμήχανα ο Ιάσωνας Φωτήλας για να τον ηρεμήσει και να μπορέσει να ξεκινήσει την τοποθέτησή του, προσπαθώντας να τον πείσει ότι η ένσταση του καταγράφτηκε μπας και σταματήσει.

Όσο δεν σταματούσε ο Κ.Μπογδάνος, η Σοφία Σακοράφα έκανε εμβόλιμες ανακοινώσεις και καλούσε το Φωτήλα να ξεκινήσει την ομιλία του…

Η αιτία που ο Κ.Μπογδάνος ήθελε να πάρει το λόγο ήταν για να απαντήσει στον Θ. Παφίλη, ο οποίος ζήτησε από την υφυπουργό Εργασίας, Μαρία Συρεγγέλα, να καταβάλλει 100 ευρώ επειδή είπε ψέματα για το κατά πόσο θα προσμετράται στον χρόνο εργασίας το διάλειμμα των εργαζομένων.

Ως προς το εύλογο ερώτημα γιατί να ζητήσει ο κ. Παφίλης τα 100 ευρώ, η απάντηση είναι ότι ο ίδιος ο Κ. Μπογδάνος είχε ζητήσει προηγουμένως να συμφωνήσουν όλα τα κόμματα πως για οποιοδήποτε ψέμα που θα ειπωθεί στην Ολομέλεια, τότε ο βουλευτής που θα ψευδολογήσει θα πρέπει να καταβάλλει το εν λόγω ποσό για λόγους παραδειγματισμού.

Το καλύτερο, όμως, ήταν η ατάκα του βουλευτή του ΚΚΕ προς τον Κ. Μπογδάνο μόλις η κ. Συρεγγέλα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό του ψεύδους. «Η υφυπουργός λέει πως είναι ψέματα (σ.σ. ότι το διάλειμμα των εργαζομένων δεν προσμετράται στην ώρα εργασίας, όπως απέδειξε ο Θ. Παφίλης), πες της να βγάλει το κατοστάρικο να κόψουμε κάνα κουπόνι για το ΚΚΕ!», ήταν η πληρωμένη απάντηση του Θ. Παφίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου