Τετάρτη, Ιουνίου 09, 2021

Αποκάλυψη νευροχειρούργου για τον κορονοϊό: Μου έδωσαν φάρμακο, σε μία ώρα δεν είχα τίποτα! BINTEO


Ο Γώγος μου είπε: Έχω κρατήσει ένα φάρμακο για σένα!


Σοβαρότατα ερωτηματικά προκαλεί η αποκάλυψη του νευροχειρουργού Φώτη Τζωρτζιδη. Ο επιστήμονας αποκαλύπτει ότι νόσησε σοβαρά από τον κορονοϊό, συζητούσαν να τον βάλουν σε μονάδα εντατικής θεραπείας και εκείνη τη στιγμή ο γνωστός Καθηγητής, Χαράλαμπος Γώγος, του έδωσε ένα φάρμακο το οποίο τον θεράπευσε τελείως μέσα σε λίγη ώρα!

Στην σημασία του εμβολίου, καθώς και στο ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού έκανε αναφορά ο ίδιος, ο καθηγητής Παθολογίας, Χαράλαμπος Γώγος, προχθές το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή. Δεν είπε όμως κουβέντα για το φάρμακο που χορήγησε σε συνάδελφο του θεραπεύοντας τον τελείως.

Και εδώ προκύπτουν τεράστια ερωτήματα. Υπάρχει φάρμακο για τον κορονοϊό; Διότι ο νευροχειρουργός δεν μπορεί να λέει ψέματα. Και αν υπάρχει, γιατί το δίνουν μόνο σε λίγους και εκλεκτούς; Γιατί επιτρέπουν σε μία ολόκληρη κοινωνία να βουλιάζει οικονομικά, κοινωνικά και ηθικά, γιατί μιλούν για το εμβόλιο και μόνο τη στιγμή που υπάρχει φάρμακο;

Να θυμηθούμε εδώ και το πως θεραπεύτηκαν ιεράρχες μέσα σε λίγες ώρες, με την κυρία Παγώνη να κάνει λόγο για το φάρμακο του Τραμπ, και μετά να ανασκευάζει πανικόβλητη.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του καθηγητή, είναι πραγματικά συγκλονιστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου