Τρίτη, Ιουνίου 08, 2021

Σοκάρει η νέα εμφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου – Έκανε αφαίρεση στήθους


Δεν διευκρίνισε αν το έκανε για λόγους υγείας ή από επιλογή.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου θεωρούνταν ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα στη χώρα μας, η οποία μάλιστα κατέκτησε τον τίτλο Β’ Star Hellas στα καλλιστεία το 2006.

Ενώ όλα έδειχναν πώς βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της, εκείνη αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει στις αισθησιακές ταινίες του Σειρηνάκη, προκαλώντας ποικίλα σχόλια στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η εξωτερική της εμφάνιση με το πέρασμα των χρόνων έχει αλλάξει, καθώς η ίδια φαίνεται να έχει χάσει πολλά κιλά.Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός ωστόσο προέβη σε μία νέα αλλαγή του σώματος της. Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με εκείνη να μην έχει καθόλου στήθος, γράφοντας χαρακτηριστικά «New me! No tits» που σημαίνει «Νέος εαυτός, χωρίς στήθος.»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν διευκρίνισε αν αφαίρεση στήθους έγινε για λόγους υγείας ή για λόγους αισθητικής.Απ’ ότι φαίνεται μετά από αυτή τη δημοσίευση που έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου, δέχτηκε τσουνάμι από μηνύματα, με την ίδια να αγανακτεί και να δίνει την δική της απάντηση με το παρακάτω post.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου