Παρασκευή, Ιουλίου 30, 2021

Συναγερμός στο Παγκράτι για την Κ. Σακελλαροπούλου





ο κύριος Μάξιμος


Πρωτόγνωρες καταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας

Μπροστά σε ένα παράδοξο σκηνικό βρέθηκαν οι κάτοικοι του παγκρατίου πριν από λίγη ώρα. Σκηνικό που θύμιζε χολιγουντιανή υπερπαραγωγή τύπου ο «Όλυμπος έπεσε».
Άνδρες που παρέπεμπαν σε πράκτορες του Λάνγκλεΐ πλημμύρισαν την περιοχή με τους περαστικούς να παρακολουθούν απορημένοι τα τεκταινόμενα.

Θρόμβοι ιδρώτα στο μέτωπο των κοστουμαρισμένων ανδρών ασφαλείας, λόγω της πρωτοφανούς ζέστη παρά το ότι ο ήλιος είχε δύσει, συμπλήρωναν το απόκοσμο για το Παγκράτι σκηνικό.

Ο λόγος αυτής της πρωτοφανούς κινητοποίησης, ήταν η απόφαση της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου να δειπνήσει στο «Μαύρο Πρόβατο». Το γνωστό εστιατόριο στο Παγκράτι, που κάποτε ανήκε στον Ισίδωρο Κούβελο, σύζυγό της Ντόρας Μπακογιάννη.

Μπορεί ο κόσμος να ταλαιπωρήθηκε, οι αστυνομικοί μέσα στον καύσωνα να παρίσταναν τους Ράμπο για να εγγυηθούν την ασφάλεια της προέδρου, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι η κυρία Σακελλαροπούλου διαθέτει χιούμορ. Μόνο αυτή θα μπορούσε να δειπνήσει σε μαγαζί που λέγεται Μαύρο Πρόβατο, όταν η ίδια έχει καταστεί το «μαύρο πρόβατο» των κυβερνητικών επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου