Σάββατο, Ιουλίου 24, 2021

Απογοήτευση Πετρούνια για την “γκάφα” της ΕΡΤ: Με θλίβει, είναι ατόπημα και άδικο





Την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν έδειξε την προσπάθειά του στον προκριματικό των κρίκων, στον οποίο κατέλαβε την πρώτη θέση παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό τη Δευτέρα, εξέφρασε ο Λεύτέρης Πετρούνιας.

Ο σημαιοφόρος, μαζί με την Άννα Κορακάκη, της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μιλώντας για το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθειά του (ενώ ο ίδιος είχε καλέσει τον κόσμο στην Ελλάδα να συντονιστεί στη δημόσια τηλεόραση στις 10 το πρωί του Σαββάτου), είπε, σύμφωνα με τη σελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής:

“Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο“.

Για την εμφάνισή του στον προκριματικό, είπε ότι “σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους“.

Ενώ για τον μεγάλο τελικό τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε χαρακτηριστικά ότι “πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…“

Ελβίρα Δρακάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου