Παρασκευή, Ιουλίου 30, 2021

Μπαίνει στο ίδιο κελί με τον Λιγνάδη ο Πέτρος Φιλιππίδης; ΒΙΝΤΕΟ





Μεγάλη η πιθανότητα να κοιμούνται στον ίδιο θάλαμο

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής θα ζήσει το επόμενο διάστημα ο Πέτρος Φιλιππίδης μέχρι να οριστεί η δίκη για τα εγκλήματα που κατηγορείται ότι έχει διαπράξει σε βάρος γυναικών συναδέλφων του που τον κατήγγειλαν για βιασμό και δύο απόπειρες.

Ο γνωστός ηθοποιός που «έλυνε» και «έδενε» στον χώρο της υποκριτικής, με πολλούς να σημειώνουν ότι χαρακτηριζόταν από μεγάλη έπαρση για τη «δύναμη» του στον καλλιτεχνικό χώρο έχει οδηγηθεί πλέον στις φυλακές της Τρίπολης.




Ο Φιλιππίδης έδωσε χθες την συνέντευξη που στον διευθυντή των φυλακών όπως ορίζει το πρωτόκολλο και ρωτήθηκε εάν έχει κάποια συγκεκριμένα αιτήματα. Ο ίδιος μίλησε ελάχιστα και δεν ζήτησε τίποτα, όπως αναφέρουν πηγές από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ενώ παραμένει σε κατάσταση σοκ για την εξέλιξη την οποία όπως είπε δεν περίμενε. Αμίλητος και ανέκφραστος δείχνει να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει που τον οδήγησαν οι εγκληματικές πράξεις του. Τις επόμενες πέντε ημέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης θα παραμείνει σε απομόνωση σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανόνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και θα εξεταστεί από ψυχολόγο. Στη συνέχεια θα οδηγηθεί πιθανότατα στην τρίτη πτέρυγα των φυλακών. Εκεί θα συναντήσει τον Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος από τον Φεβρουάριο με τις κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή.



Στις φυλακές της Τρίπολης υπάρχουν πέντε θάλαμοι στους οποίους ζουν από 20 έως 25 κρατούμενοι. Μάλιστα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Πέτρος Φιλιππίδης να μεταφερθεί στην ίδια πτέρυγα με τον συνάδελφό του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και με άλλους κρατούμενους οι οποίοι έχουν τελέσει σεξουαλικά εγκλήματα και συγκεκριμένα για παιδοφιλία, παιδεραστία, βιασμούς και μαστροπεία.



Υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη φυλακή βρίσκονται ο διακεκριμένος καθηγητής μουσικής Παναγιώτης Δράκος που αποπλάνησε δύο ανήλικους μαθητές, ηλικίας από 9 έως 11 χρόνων και ο 56χρονος ιερέας από τη Μάνη, Νικόλαος Σταματόγιαννης ο οποίος βίαζε την 12χρονη κόρη της Βουλγάρας συντρόφου του και καταδικάστηκε σε καταδίκασε σε κάθειρξη 15,5 ετών.



Στις Φυλακές Τρίπολης βρίσκεται και ο «παιδεραστής με το βαν» Φίλιππος Λεβέντος, ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ κατά συγχώνευση. Ο παιδεραστής είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω ενώ επιβίβαζε ένα 13χρονο αγόρι στο ειδικά διαμορφωμένο βαν του για να τον αποπλανήσει. Μάλιστα στον σκληρό του δίσκο είχε εντοπιστεί πορνογραφικό υλικό με ανήλικους.



Στην ίδια πτέρυγα κρατείται και ο 46χρονος Αλβανός παιδόφιλος που συνελήφθη στη Δραπετσώνα και κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος 27 ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας μεταξύ 13 και 15 ετών.



Στις Φυλακές Τρίπολης εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών και ο 32χρονος Μανώλης Κούτζης, γνωστός ως «δράκος του Αμαρουσίου» ο οποίος καταδικάστηκε για έξι απόπειρες βιασμού κατά γυναικών.



Ακολουθήστε μας στο Youtube!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου