Παρασκευή, Ιουλίου 30, 2021

Δεκαπενταύγουστο με τοπικά lockdown σε νησια με αυξημένη τουριστική κίνηση σχεδιάζει η κυβερνηση – Νεο αυτογκόλ στον τουρισμό


 

Στο κόκκινο ειναι πολλα δημοφιλή νησια, με την κυβερνηση να θέλει να αποτρέψει τον εσωτερικό τουρισμό απο Έλληνες σε αυτά, ώστε να μπορέσουν να παραμείνουν διαθεσιμα για τους ξένους τουρίστες.

Ετσι δυο βδομαδες πριν τον Δεκαπενταύγουστο είμαστε ένα βήμα πριν ανακοινωθεί σκληρότατο lockdown σε μεγάλα τουριστικά νησια της χώρας με στόχο να αποθαρρυνθούν οι εκδρομείς του Αυγούστου να ταξιδέψουν σε αυτά τις επόμενες μέρες.

Οι διακοπές οδηγούν σε χαλάρωση των ραντεβού για το εμβολιο ειδικά στις μικρότερες ηλικίες ενώ στις μεγαλύτερες ο καυσωνας λειτουργεί αποτρεπτικά στο να βγουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικια απο το σπίτι, ακόμη και για να εμβολιαστούν. Άλλωστε όσοι ήθελαν να κάνουν το εμβολιο για να πάνε διακοπές άνετα τον Δεκαπενταύγουστο θα πρέπει σε μια, δυο μέρες να εχουν ολοκληρώσει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου, καθως το πιστοποιητικο ανοησίας χορηγείται 15 μέρες μετά τη δεύτερη δόση.

Με δυο λόγια οι διακοπές πλέον παύουν να αποτελούν κίνητρο για να κανει καποιος το εμβολιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου